Μedia

13/06/2012 - 09:10

Οι λεσβίες στη Γαλλία εκμεταλλεύονται τη "Mytilene"

mg class="aligncenter size-full wp-image-48822" title="mytilene.fr" src="/lesvosnews.net/sites/default/files/2012/06/mytilene-fr.jpg" alt="" width="540" height="312" />Οι περισσότεροι  αναγνώστες του διαδικτύου θα γνωρίζουν ότι ο πρώην Δήμος Μυτιλήνης  είχε το domain  mytilene.gr  

To συγκεκριμένο τώρα domain ανήκει πλέον στο Δήμο Λέσβο και  είναι σε εξέλιξη η διαδικασία παραχώρησης του domain lesvos.gr  (που ανήκει πλέον στην Περιφέρεια) στο Δήμο Λέσβου.

Πρέπει να τονιστεί ότι η αγορά domain που έχουν σχέση με τοπωνύμια δεν είναι ελεύθερη και γίνεται κάτω από συγκεκριμένες διαδικασίες από τους  φορείς.

Στη Γαλλία ιδιωτική ιστοσελίδα  γνωριμιών , όπως σας αποκαλύπτει σήμερα το Lesvosnews.net ,  σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί το τοπωνύμιο  "mytilene" και ... τη Σαπφώ!!!

Δημιούργησε λοιπόν τον ιστότοπο mytilene. fr  (fr είναι η κατάληξη των ιστοσελίδων της Γαλλίας)  για "γυναίκες που αγαπάνε γυναίκες" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα. Επίσης η ιστοσελίδα αναφέρει την παράδοση που έχει η Μυτιλήνη στις γνωριμίες μεταξύ γυναικών!!!

Δεν ξέρουμε  αν ο Δήμος μπορεί αν κάνει κάτι για να προστατέψει το όνομα "Μυτιλήνη" ή  αν και αυτό θα το αφήσει  έτσι στα πλαίσια της λεσβιακής  προβολής της Λέσβου...

Μοιράσου το άρθρο!