Μedia

06/02/2011 - 18:35

Ο,τι σου κάνει POP στην Μυτιλήνη!

06/02/2011 ώρα 18:35

Ξεκίνησε τις εκπομπές του  τη Δευτέρα ο POP FM στη Μυτιλήνη. O POP FM είναι το νέο μουσικό ραδιόφωνο της Μυτιλήνης, με επιτυχίες απο την ξένη και ελληνική σκηνή.Δεν παίζει μόνο POP, αλλά "ότι σου κάνει POP στο μυαλό!" όπως είναι και το σύνθημά του. Είναι η φρέσκια προσέγγιση της σύγχρονης μουσικής με δυναμική ροή, τραγουδιστά σήματα και πρόγραμμα αντάξιο των μεγάλων σταθμών της Αθήνας.

Τα πρωϊνά 8-10 ο σταθμός φιλοξενεί τον διάσημο μουσικό παραγωγό Γιώργο Πολυχρονίου, 10-11 η πασίγνωστη φωνή του Κοσμά Δεβελέγκα, ενώ το μεσημέρι σε απευθείας σύνδεση με τον Imagine της Θεσσαλονίκης μεταδίδει την εκπομπή των Κανάκη - Σερβετά - Κιούση.

Μεταξύ άλλων τοπικές πρωσωπικότητες όπως ο Δημήτρης Μαμουνής, Νίκος Γιασσάκης (γνωστός και από τα mix του στον Athens Party), Ελενα Μπίρμπα, Ασπα & Δούκας Μάντζου, Γίαννης Παπαστυλιανός, Ντάρια Καρασυόβα και Μαριλία Βαίτση. Τη ροή του σταθμού υπογράφει ο Χρήστος Βαλασέλλης, γνωστός στον ευρύ ραδιοφωνικό κόσμο της Ελλάδας για το λογισμικό Jazler που χρησιμοποιείται απο ραδιοφωνικούς σταθμούς, με τη βοήθεια του Νίκου Γιασσάκη e-radio

Μοιράσου το άρθρο!