Μedia

27/01/2019 - 08:35

Πέθανε η δημοσιογράφος Μένυα Παπαδοπούλου

Πέθανε το απόγευμα της Παρασκευής, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 74 ετών, η δημοσιογράφος Ασημίνα (Μένυα) Παπαδοπούλου, η πρώτη γυναίκα στην Ελληνική Τηλεόραση που ανέλαβε τη Διεύθυνση Ειδήσεων.

 

Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκφράζουν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και η ΕΡΤ. «Η Μένυα Παπαδοπούλου ήταν μία δραστήρια και πετυχημένη δημοσιογράφος, που εργάστηκε για πολλά χρόνια με ζήλο και συνέπεια, αφήνοντας έντονο το δημοσιογραφικό της στίγμα. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους όσοι την γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της και θα την θυμόμαστε πάντοτε με αγάπη» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

Η ΕΡΤ αποχαιρετά με οδύνη την Μένυα Παπαδοπούλου, η οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών την ενημέρωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με υψηλό επαγγελματισμό και ήθος, όπως τονίζει και σημειώνει: «Η εκλιπούσα διακρίθηκε ως δημοσιογράφος στον ενημερωτικό τομέα της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, αλλά ξεχώρισε και ως στέλεχος της εταιρείας. Η Μένυα Παπαδοπούλου υπήρξε η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε την ευθύνη του διπλωματικού ρεπορτάζ και τη θέση της διευθύντριας Ειδήσεων, ανοίγοντας νέους δρόμους για την ΕΡΤ. Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά της στους συγγενείς και τους οικείους της εκλιπούσης».

Μοιράσου το άρθρο!