Μedia

09/04/2021 - 15:57

Σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Νεκρός μετά από δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, έπεσε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος επέστρεφε από την δουλειά του όταν δέχθηκε περισσότερες από 10 σφαίρες.

Την ενέδρα θανάτου φέρεται να να είχαν στήσει δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μηχανάκι.

Όταν πέρασαν από δίπλα του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ηταν δύο άτομα και ο συνεπιβάτης έβγαλε όπλο, μάλλον με σιγαστήρα.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο δημοσιογράφος έφτανε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Θέμου Άννινου, οι δράστες τον πλησίασαν και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές με πιστόλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Οι δράστες μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες στον δημοσιογραφικό χώρο. Τα περισσότερα χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας τα πέρασε στον ANT1, από όπου και ξεκίνησε την δεκαετία του 1990. Το 2017 αποχώρησε από τον σταθμό και μετακόμισε στο Star, όπου εμφανιζόταν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Επί σειρά ετών συνεργαζόταν με την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια δημιουργώντας την ιστοσελίδα bloko.gr.

O Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ένας ρεπόρτερ με ήθος που είχε αφήσει το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ το οποίο υπηρετούσε επί σειρά ετών. Αφήνει πίσω του ένα παιδί, μόλις 19 ετών.

Μοιράσου το άρθρο!