Μedia

09/11/2011 - 13:57

Στη μανία των «μουτζούρηδων» έπεσε η εφημερίδα «Δημοκράτης».

yle="text-align:justify;">Από τη μανία των «μουτζούρηδων» δεν γλίτωσε ούτε ο «Δημοκράτης». - Όπως δείχνει η φωτό, προηγούμενα έχουν με την εφημερίδα μας, - αφού επισταμένως φρόντισαν να εξαφανίσουν καθετί που υπήρχε στην πινακίδα του «Δ» και φυσικά να φτιασιδώσουν μόνο εκείνη, αν και βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της εισόδου της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία μας, έχοντας άλλες επαγγελματιών από κάτω, που παρέμειναν καθαρές. 

Ίσως, όμως, να τους ενόχλησε και η έννοια της λέξης «Δημοκράτης» και θέλησαν να τη σβήσουν κι αυτή από το λεξιλόγιό μας. - Αν είχαν και έχουν διαφορές με την εφημερίδα οι γνωστοί Α(λφάκιδες), πρέπει να τους πληροφορήσουμε ότι με το φούμο που χρησιμοποιούν, αφενός δεν φιμώνεται μια ανεξάρτητη εφημερίδα, αφετέρου δεν σβήνει ούτε η ιστορία, ούτε η αξία, ούτε το κύρος, ούτε η αξιοπιστία, ούτε η θέση της από τη συνείδηση των αναγνωστών της, αλλά και των αντιπάλων της - και κυρίως από τη ζωή ενός τόπου.

- Αυτές οι παιδικές, μηδενιστικές και ισοπεδωτικές δήθεν τακτικές, χαρακτηρίζουν το επίπεδο και τη νοημοσύνη, αλλά πρωτίστως την ανύπαρκτη παιδεία που τους διακατέχει. - Αν πάλι δεν αντέχουν το βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος, που ούτε να συλλαβίσουν ή ν αντικρίσουν τη λέξη «δημοκράτης» δεν μπορούν, - τους λέμε ότι στο όνομα αυτής της παραμορφωμένης και τσαλαπατημένης δημοκρατίας, καταστρέφουν τις περιουσίες των συνανθρώπων τους και συνδημοτών τους. - Υπέρμαχοι της άρνησης και της φαυλοκρατίας, σ ένα σύστημα της κακώς νοούμενης δημοκρατίας της ανυπαρξίας ορίων, τους δίνεται το δικαίωμα να δρουν ανενόχλητοι κατ αυτόν τον τρόπο. - Όμως αυτοί, δεν είναι αγώνες με ουσία και αποτέλεσμα. - Είναι απλώς πράξεις αλητείας.

πηγη: ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!