Μedia

15/02/2013 - 23:04

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει ο τηλεοπτικός σταθμός Αρχιπέλαγος

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει ο τηλεοπτικός σταθμός Αρχιπέλαγος

&n

bsp;

Η επίσημη θέση του τηλεοπτικού σταθμού "Αρχιπέλαγος" για την παύση λειτουργίας του σταθμού:
 
"Με αφορμή την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), βάση της οποίας παύεται η λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού με την επωνυμία Αρχιπέλαγος TV, εμείς οι άνθρωποι του www.archipelagos.tv, κατόπιν ωρίμου σκέψεως και αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, αφήσαμε να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός και να εκθέσουμε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα τις απόψεις μας.
Σεβόμενοι τη νομιμότητα δε κρίνουμε την ορθότητα της απόφασης. Προσφεύγουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ως μας επιτρέπει η νομοθεσία και αναμένουμε την εκδίκαση του αιτήματός μας. Περιμένουμε με στωικότητα και αυτοσυγκράτηση, την όποια απόφαση. Είναι βεβαίως λυπηρό, σε μία εποχή κατά την οποία γίνονται προσπάθειες για την ανάπτυξη της περιφέρειας και ιδιαίτερα των παραμεθορίων περιοχών, να λαμβάνονται τέτοιου είδους αποφάσεις.
Με μοναδικό γνώμονα την ελευθερία στην έκφραση και χωρίς ίχνος μονομέρειας, λόγω της εργασιακής μας σχέσης, θεωρούμε πως όταν παύει να λειτουργεί ένα Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας, σταματά και ο πλουραλισμός.
Θέση και αρχή μας ήταν, είναι και θα παραμείνει, όσο βρισκόμαστε στις επάλξεις της επικοινωνίας στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, η αξιοπρεπή και όσο το δυνατόν αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων, που διαδραματίζονται στο χώρο του Αρχιπελάγους. Παρά τις όποιες εν θερμώ κατηγορίες εξαπέλυσαν ορισμένοι για να πλήξουν το κύρος του τηλεοπτικού σταθμού με την επωνυμία Αρχιπέλαγος TV, η στάση μας δεν αλλάζει. Παραμένουμε στη λογική της υγιούς προσπάθειας για την ενημέρωση των πολιτών, χωρίς να επιθυμούμε τον αφανισμό της ύπαρξης άλλων μέσων. Γιατί, έχουμε , αγάπη, δύναμη και το πάθος, σ΄ αυτό που τόσα χρόνια ανελλιπώς και αδιαλείπτως , υπηρετούμε.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας συμπαραστέκονται ανιδιοτελώς και ελπίζουμε στη δικαίωση του αιτήματος μας, έτσι ώστε τα κύματα του Αρχιπελάγους TV να ταξιδέψουν και να σας συναντήσουν απ΄ άκρη σ΄ άκρο σ΄ ολόκληρο το Βορειοανατολικό Αιγαίο, για να γίνουν ιμάντες μεταβίβασης των προβλημάτων που αντιμετωπίζεται, αλλά και των απόψεων που εκφράζεται."

Μοιράσου το άρθρο!