Μedia

12/01/2016 - 05:32

Συνάντηση Lesvosnews.gr και Lesvosnews.net - Τέλος στη διαμάχη, νέα εποχή

Σε πολύ καλό επίπεδο βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό, οι σχέσεις των δύο ειδησεογραφικών ιστοσελίδων του νησιού μας, Lesvosnews.gr και Lesvosnews.net


Οι ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων Γιάννης Συνάνης και Γρηγόρης Δεϊλόγκος αντίστοιχα, είχαν κατά καιρούς  συγκρουστεί στα πλαίσια του ανταγωνισμού με τις κόντρες τους να φτάνουν σε ορισμένες περιπτώσεις στα άκρα.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν μετά από πρωτοβουλία τρίτου προσώπου  σε καφέ της Προκυμαίας στη Μυτιλήνη και αφού έδωσαν και οι δύο αμοιβαίες εξηγήσεις για τις συγκρούσεις τους, συμφώνησαν ότι οι αναίτιες αντιπαραθέσεις δεν ωφελούν σε τίποτα και ότι οι συνεργασίες και ο υγιής ανταγωνισμός φέρνουν πάντα θετικά αποτελέσματα.

Τα όποια δημοσιεύματα είχαν δημοσιευθεί κατά καιρούς στις ιστοσελίδες τους, μέσω των οποίων έβαλαν αλλήλους με άσχημους χαρακτηρισμούς, τα έβαλαν στο περιθώριο, αναγνωρίζοντας και οι δύο ότι και λάθη τους ήταν, αλλά και ότι δεν πρέπει να επαναληφθούν.

Έτσι συμφώνησαν να διαγράψουν τις άσχημες αυτές συγκρούσεις, να σταματήσει κάθε άλλη εκκρεμότητα και να πορευτούν εις το εξής στα πλαίσια τους υγιούς ανταγωνισμού.

Ανάμεσα στις δύο ενημερωτικές ιστοσελίδες παραμένει ανοιχτός ο δίαυλος της επικοινωνίας και γιατί όχι και συνεργασίας κάτω από δεδομένες συνθήκες στο μέλλον.

Τελικά ένας καφές και μία κουβέντα, αποδεικνύονται μερικές φορές τόσο εποικοδομητικοί…
 

Μοιράσου το άρθρο!