Μedia

14/02/2013 - 17:20

Συνελήφθη ο υπεύθυνος του τηλεοπτικού σταθμού «Αρχιπέλαγος»

Συνελήφθη ο υπεύθυνος του τηλεοπτικού σταθμου  «Αρχιπέλαγος»

yle="text-align: justify;">Το Δελτίο Τυπου της Αστυνομικής Δ/νσης αναφέρει:
Την 14-02-2013 το μεσημέρι, συνελήφθη στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός, ηλικίας 38 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας «περί ραδιοσταθμών».
Ειδικότερα, ο 38χρονος κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος να λειτουργεί τηλεοπτικό σταθμό, χωρίς την απαιτούμενη άδεια από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.




Μετά την προχθεσινή σύλληψη των Χ.Βαλασέλλη και Μ.Γιαννακέλου σήμερα έχουμε άλλη μια σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας «περί ραδιοσταθμών». Είναι σε πλήρη εξέλιξη ένας mediaκος πόλεμος που στην ουσία αλλάζει το τηλεοπτικό  τοπίο και ενδεχομένως να οδηγηθούμε σε μονοπωλιακές καταστάσεις (με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει). Το θλιβερό είναι ότι κάποιοι πανηγυρίζουν επειδή έκλεισε ο ένας ή ο άλλος τηλεοπτικός σταθμός.
Ο πλουραλισμός και η πολυφωνία ποτέ δεν έβλαψαν...
Μεγάλες και οι ευθύνες της πολιτείας που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει καταφέρει (σκόπιμα) να βάλει κανόνες υγιούς ανταγωνισμού. Αποτέλεσμα, να έχει παγιωθεί μια κατάσταση, που όσο η διαφημιστική πίτα γίνεται πιο μικρή να γίνεται και πιο μεγάλος ο "πόλεμος" ...
Τελικά θύματα του πολέμου είναι η ελευθεροτυπία. Και όποιος δεν το βλέπει μάλλον έχει άλλα συμφέροντα...

Ο τηλεοπτικός σταθμός Αρχιπέλαγος από σήμερα το μεσημέρι σταμάτησε να εκπέμπει.

Μοιράσου το άρθρο!