Μedia

02/04/2015 - 07:34

Τα πρωταπριλιάτικα ψέματα των τοπικών ΜΜΕ της Λέσβου

yle="text-align: justify;">Πρωταπριλιά χθες και τα τοπικά ΜΜΕ της Λέσβου τίμησαν το έθιμο (και μάλιστα με το παραπάνω)


Η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ της Λέσβου» μας άλλαξε Δήμαρχο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Δήμαρχος Λέσβου μετακομίζει στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου. Οι «μνηστήρες» σφάζονται για τη διαδοχή του στο Δήμο Λέσβου.  Υποθέτουμε ότι το δημοσίευμα θα έδωσε χαρά στους μνηστήρες


Η εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ»  στο πρωταπριλιάτικο ψέμα «ανακάλυψε» λίρες στα μπάζα μετά την κατεδάφιση της παλιάς ΔΕΗ. Τσιγγανόπουλα εντόπισαν τις λίρες και προσπάθησαν να τις πουλήσουν.  Το δεύτερο ψέμα της εφημερίδας μας πάει πίσω.... «Αποζημιώσεις από την Αθήνα για τη σφαγή των Μυτιληναίων το 428 π.Χ. ζητά ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός» !  Απίθανο ε; Άντε τώρα να έχουμε διαμάχη με τους Αθηναίους.


Η τηλεόραση Μυτιλήνης με το ψέμα της.... το τερμάτισε!!! Λοιπόν η τοπική τηλεόραση επέλεξε ως πρωταπριλιάτικο αστείο να παρουσιάσει επίσκεψη του πρώην Υπουργού Νίκου Δένδια στη Μυτιλήνη. Μέχρι εδώ καλά.... υπήρχε όμως και βίντεο από την επίσκεψη! Έβαλαν τον πρώην "δημοσιογράφο- παρουσιαστή ειδήσεων στην τοπική τηλεόραση" και νυν εργαζόμενο -συνδικαλιστή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης Νίκο Πετρά (με αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις) να παριστάνει το Δένδια και να κάνει δηλώσεις ως Δένδιας .... ενώ όλη η Μυτιλήνη ξέρει ποιος είναι και μοιάζει ελάχιστα στο Δένδια!  


Η ιστοσελίδα Lesvospost.com άλλαξε το νόμισμα της Λέσβου και... ξαφνικά η Λέσβος βρέθηκε να έχει τη δική της δραχμή.  Η ιστοσελίδα LesvosNews.gr  «αποκάλυψε» μυστική άφιξη του Γιάνη Βαρουφάκη στη Μυτιλήνη και συνάντηση με τη Χ. Καλογήρου. H ιστοσελίδα plomarinews.gr αποκαλύπτει ότι υπέρβαρος αυτοδιοικητικός παράγοντας του Πλωμαρίου έκανε  μπαντζι τζαμπινγκ από την ταράστα του Δημαρχείου αλλά το σχοινί έσπασε...H ιστοσελίδα SportLesvos.gr εντόπισε το σκουλήκι καραφατμέ(!) που κιτρίνισε το χλοοτάπητα του γηπέδου Μυτιλήνης.


Όσο για το δικό μας ψέμα... σας "χαρίσαμε" 1200 στρέμματα κάνναβη. Κλωστική κάνναβη σε έκταση του Δήμου στη Μεγάλη Λίμνη. Το πρωταπριλιάτικο ψέμα μας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο....έγινε viral, πάνω από 5.000 κοινοποιήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, πάνω από "17.000" χτυπήματα.  Το δυσάρεστο είναι το το πρωταπριλιάτικο μας θέμα δημοσιεύτηκε ως είδηση σε μεγάλα ενημερωτικά portal ( πχ protothema.gr ,koutipandoras.gr ) και πάνω από 40 ακόμη sites και blog...  

Και του χρόνου!
Και περισσότερες αλήθειες στη ζωή μας!

 

Μοιράσου το άρθρο!