Μedia

03/12/2019 - 19:12

Τηλεοπτικός κατήφορος με διπλό βιασμό...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως στην ισπανική έκδοση του ριάλιτι «Big Brother» το 2017, μία παίκτρια βιάστηκε ενώ ήταν μεθυσμένη και είχε χάσει τις αισθήσεις της και το έμαθε την επόμενη ημέρα, όταν η παραγωγή τής έδειξε το σχετικό βίντεο.

Ένας συμπαίκτης της Καρλότα Πράντο τη βοήθησε να πάει στο δωμάτιό της και εκεί ο Χοσέ Μαρία Λόπεθ, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν αναίσθητη, τη βίασε ενώ οι κάμερες κατέγραφαν και οι παραγωγή του σόου δεν έκανε τίποτα για να το σταματήσει.

Η κοπέλα αρχικά είπε «όχι δεν θέλω» στον συμπαίκτη της αλλά εκείνος δεν την άφησε μέχρι που ακούστηκε η φωνή από τα μεγάφωνα που του ζήτησε να σταματήσει.

Το περιστατικό συνέβη το 2017 ωστόσο το elconfidencial.com δημοσίευσε τώρα το βίντεο που δείχνει την αντίδραση της παίκτριας όταν μαθαίνει το ανατριχιαστικό περιστατικό.

Την επόμενη ημέρα, η παίκτρια βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου ο Μεγάλος Αδερφός την ανάγκασε να δει το βίντεο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου. Η κοπέλα έκλαιγε με λυγμούς και ζητούσε από τον «Μεγάλο Αδελφό» να σταματήσει την αναπαραγωγή του βίντεο, λέγοντας: «Σε παρακαλώ, Μεγάλε, σταμάτα».

Η «Endemol», εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι, μετά τον σάλο που ξέσπασε και τη δικαστική διαμάχη που άρχισε με την παίκτρια, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η απόφαση να δείξουν το επίμαχο βίντεο στην Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου, ήταν λάθος.

Μοιράσου το άρθρο!