Μουσείο Σίγρι - Γεωπάρκο

18/03/2021 - 16:13

Πρoβολή της Λέσβου στη Γερμανία ως προορισμός Εναλλακτικού Τουρισμού

GREEK – GERMAN ALTERNATIVE TOYRISM & GASTRONOMY WORKSHOP

Δράσεις προβολής του Γεωπάρκου Λέσβου ως Εναλλακτικός Τουριστικός Προορισμός  στη Γερμανία

 

17 - 19 Μαρτίου 2021

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου συνεχίζει την προσπάθεια προβολής της φυσικής κληρονομιάς της Λέσβου που έχει ανακηρυχθεί Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO!

Μετά τις επιτυχημένες συμμετοχές στο Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop με συμμετοχή τουριστικών πρακτόρων και φορέων του τουρισμού από το Βέλγιο και την Πολωνία καθώς και τη συμμετοχή του στην ΙΤΒ Βερολίνου 2021 που φέτος πραγματοποιήθηκε ψηφιακά, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου συνεχίζει τις δράσεις προβολής της Λέσβου στην τουριστική αγορά της Γερμανίας.

Οι δράσεις προβολής πραγματοποιούνται διαδικτυακά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Greek - Germany Alternative Tourism & Gastronomy Workshop» από 17 έως 19 Μαρτίου 2021. 

Η επιλογή της γερμανικής αγοράς δεν είναι τυχαία. Γίνεται με γνώμονα, τόσο της ιδιαίτερης δυναμικής της ίδιας της χώρας, το ενδιαφέρον αυτής για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, όσο και της επιθυμίας σημαντικού αριθμού ελληνικών επιχειρήσεων να διεισδύσουν στην αγορά αυτή.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθεί υψηλός αριθμός  Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operators από τη Γερμανία, καθώς και Επιχειρηματιών, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τα εναλλακτικά τουριστικά προϊόντα της Λέσβου.

Β2Β Διαδικτυακές συναντήσεις

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες από τον κλάδο του τουρισμού στη Γερμανία θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες διαδικτυακές συναντήσεις με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου. Μέσω της διαδικασίας αυτής οι συμμετέχοντες travel agents και tour operators από τη Γερμανία θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Γεωπάρκο Λέσβου και τις δυνατότητες που έχουν οι επισκέπτες για συμμετοχή σε δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού. Ήδη πρώτη μέρα της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν έξι επαφές με τουριστικούς πράκτορες από τη Γερμανία. Οι επαφές με τουριστικούς πράκτορες θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Μοιράσου το άρθρο!