Μουσείο Σίγρι - Γεωπάρκο

26/07/2012 - 18:35

Αφήγηση μύθων από την Ευστρατία Παντέρμου στο Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Αφήγηση μύθων από την Ευστρατία Παντέρμου στο Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

ign="center">Αφήγηση μύθων για τα φυσικά φαινόμενα & τους σεισμούς με τη φιλόλογο και αφηγήτρια παραμυθιών Ευστρατία Παντέρμου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

 Δευτέρα 30 Ιουλίου2012, ώρα 19:00

Αφήγηση μύθων από την Ελληνική Μυθολογία για τα φυσικά φαινόμενα και τους σεισμούς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012 και ώρα 7:00 το απόγευμα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους με τη φιλόλογο και αφηγήτρια παραμυθιών Ευστρατία Παντέρμου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «Γιορτές της Γης 2012» που οργανώνει το Μουσείο στις εγκαταστάσεις του στο Σίγρι.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου καλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα όπως οι σεισμοί και τα ηφαίστεια, τα οποία πολλές φορές μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές στις ανθρώπινες κοινωνίες μέσα από τους εντυπωσιακούς άθλους των ηρώων της Ελληνικής Μυθολογίας. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά την εκδήλωση και τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Μουσείου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο στα τηλέφωνα 2253054434 και 2251047033, E-mail: lesvospf@otenet.gr, www.lesvosmuseum.gr.

Μοιράσου το άρθρο!