Μουσείο Σίγρι - Γεωπάρκο

26/07/2012 - 10:56

Μουσική εκδήλωση κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο με τα σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου

Μουσική εκδήλωση κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο με τα σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου

ign="center">Κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο 

Μουσική εκδήλωση με τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου 

«Σκοποί της Λέσβου και της Μικρασίας» 

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012, ώρα 20:00 στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

 Σε μια εξαιρετική μουσική βραδιά, κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο, με παραδοσιακή μουσική με τα «Σαντούρια» του Αναγνωστηρίου Αγιάσου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι επισκέπτες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου. Η μουσική εκδήλωση «Σκοποί της Λέσβου και της Μικρασίας» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012 και ώρα 8.00 το βράδυ στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Μουσείου στο Σίγρι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παίξουν και θα τραγουδήσουν οι μαθητές του Αναγνωστηρίου Αγιάσου Κατερίνα Κουτσκουδή-Βουρλή (τουμπελέκι), Μαρία Μαγλογιάννη (νταϊρές), Μιλτιάδης Αργύρας (σαντούρι), Σταυρούλα Βεγιάζη (σαντούρι), Άρτεμις Γεωμηλά (σαντούρι), Γεώργιος Δελόγκος (σαντούρι-τραγούδι), Πηνελόπη Ζαφειρίου (σαντούρι), Μυρσίνη Καρακωσταντή (σαντούρι-τραγούδι), Μυρσίνη Κουτσκουδή-Βουρλή (σαντούρι-τραγούδι), Δημήτριος Σκλεπάρης (σαντούρι) και θα τους συνοδεύσει με την κιθάρα ο μουσικοδιδάσκαλος Κώστας Ζαφειρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο στα τηλέφωνα 2253054434 και 2251047033, E-mail: lesvospf@otenet.gr, www.lesvosmuseum.gr.

Μοιράσου το άρθρο!