Ναυτιλιακά - Μεταφορές

15/06/2016 - 07:13

Blue Star Ferries: 30% έκπτωση στα εισιτήρια για Λέσβο, Χίο

H Blue Star Ferries, σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω.

Όπως τονίζει η εταιρεία, η παροχή αφορά σε όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς.

Η ενέργεια αυτή στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των νησιών τα οποία υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα όσο και στην ενίσχυση της τουριστικής τους κίνησης.

 

 

up date ευχαριστίες από το Δήμο Λέσβου

Ο Δήμος Λέσβου, ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει δημόσια την Blue Star Ferries, για τη θετική ανταπόκριση στο αίτημά του Δήμου, για έκπτωση στην τιμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων των επιβατών, που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές την Λέσβο. Η κίνηση αυτή, αποδεικνύει το συνεχές ενδιαφέρον της εταιρίας για τη Λέσβο και συμβάλει έμπρακτα και καθοριστικά στην στήριξη του τουρισμού και στην αύξηση της επιβατικής κίνησης προς το νησί μας. Ευχαριστούμε και πάλι την Blue Star Ferries και ευχόμαστε καλά ταξίδια.

Μοιράσου το άρθρο!