Ναυτιλιακά - Μεταφορές

19/05/2022 - 20:18

up date Αξιόπλοο το "Νήσος Σάμος" αλλά δεν αναχωρεί... Στα Μεστά οι επιβάτες προς Μυτιλήνη

Μετά την επιθεώρηση του από τον Νηογνώμονα του, το πλοίο "Νήσος Σάμος" κρίθηκε αξιόπλοο να συνεχίσει κανονικά τα δρομολόγια του.

Παρά ταύτα με απόφαση του Πλοιάρχου του το πλοίο θα παραμείνει στο Λιμάνι της Χίου, μέχρι να βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες.

Οι επιβάτες του πλοίου με προορισμό την Μυτιλήνη, θα μεταφερθούν στα Μεστά με έξοδα της Εταιρείας και θα αναχωρήσουν για την Μυτιλήνη με το πλοίο "Νήσος Ρόδος".

Όποιος το επιθυμεί μπορεί να επιστρέψει αύριο στον Πειραιά με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Σε όλους δόθηκε δωρεάν γεύμα και καμπίνα. Επίσης θα τους προσφεθεί και βραδινό γεύμα.

 

---

 

Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από το πρωί στο λιμάνι της Χίου, κατά την προσέγγιση του "Νήσος Σάμος", προκαλούν αλλαγές -όπως προαναφέραμε- στην εκτέλεση των δρομολογίων από Πειραιά προς Χίο αλλά και στην άγονη.

Έτσι με δεδομένο ότι ακόμη ο νηογνώμονας δεν έχει λάβει απόφαση για το εάν το "Νήσος Σάμος" είναι αξιόπλοο για να συνεχίσει το ταξίδι του, το πλοίο "Νήσος Ρόδο" που θα αποπλεύσει από Πειραιά σήμερα, αντί για το λιμάνι της Χίου θα δέσει στα Μεστά.

Στα Μεστά  θα προσεγγίσει και το Νήσος Μύκονος που εκτελεί την άγονη γραμμή, προερχόμενο από Μυτιλήνη.

 

 

https://www.alithia.gr/

Μοιράσου το άρθρο!