Ναυτιλιακά - Μεταφορές

02/04/2020 - 19:25

Έχεις εισιτήριο μέχρι 31/05/2020; Τώρα μπορείς να το αλλάξεις online χωρίς κόστος!

Τώρα μπορείς να αλλάξεις το εισιτήριό σου χωρίς κόστος!

Aegean Airlines

 

Έχεις εισιτήριο μέχρι 31/05/2020; Τώρα έχεις τη δυνατότητα να το μεταθέσεις σε όποια ημερομηνία επιθυμείς έως και 27/03/2021 

- χωρίς χρέωση διαφοράς ναύλου
- χωρίς rebooking fees
- 2.000 επιπλέον Miles+Bonus μίλια

Ισχύει για αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 08/04/2020.

1. Αν έχω κάνει κράτηση για πτήσεις έως 31 Μαΐου 2020, τι ισχύει για την αλλαγή της πτήσης;

Αν έχετε κάνει κράτηση έως 31 Μαρτίου 2020 για πτήσεις με ημερομηνία ταξιδιού έως 31 Μαΐου 2020 μπορείτε να πραγματοποιήσετε online αλλαγή της πτήσης σας χωρίς χρέωση αλλαγής (rebooking fees), εξασφαλίζοντας μηδενική διαφορά κόστους ανεξάρτητα από το ναύλο του νέου εισιτηρίου και κερδίζοντας μίλια εξαργύρωσης με την αλλαγή του εισιτηρίου μέχρι τις 8 Απριλίου 2020. Η νέα ημερομηνία ταξιδιού θα πρέπει να είναι από την 1η Ιουνίου 2020 έως και 27 Μαρτίου 2021. Η προσφορά απόδοσης μιλίων δεν ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων σε ναύλους I, X, R, N, G, F. Αν η αναχώρηση είναι μέχρι τις 31 Μαΐου και η επιστροφή μετά τις 31 Μαΐου και πάλι επωφελείστε της προσφοράς όπως αυτή περιγράφεται εδώ.
Αν έχετε κάνει κράτηση μετά τις 31 Μαρτίου 2020 για πτήσεις με ημερομηνία ταξιδιού έως 31 Μαΐου 2020 τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε online αλλαγή της πτήσης σας χωρίς χρέωση αλλαγής (rebooking fees), εξασφαλίζοντας μηδενική διαφορά κόστους ανεξάρτητα από το ναύλο του νέου εισιτηρίου μέχρι τις 8 Απριλίου 2020, και με νέα ημερομηνία ταξιδιού έως και 27 Μαρτίου 2021. Αν η αναχώρηση είναι μέχρι τις 31 Μαΐου και η επιστροφή μετά τις 31 Μαΐου και πάλι επωφελείστε της προσφοράς όπως αυτή περιγράφεται εδώ. 

2. Τι ισχύει με τις πτήσεις που έχουν ακυρωθεί;

Αν η πτήση σας έχει ακυρωθεί, κι έχετε προχωρήσει στην αίτηση χορήγησης credit voucher, η οποία έχει ολοκληρωθεί και έχετε παραλάβει το σχετικό voucher, τότε δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή του εισιτηρίου.
Αν η πτήση σας έχει ακυρωθεί, κι έχετε προχωρήσει στην αίτηση χορήγησης credit voucher, η οποία ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχετε παραλάβει το σχετικό voucher, τότε μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή της κράτησης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή του ταξιδιωτικού σας πρακτορείου (εφόσον η κράτηση πραγματοποιήθηκε μέσω του πρακτορείου) και να επωφεληθείτε των νέων δυνατοτήτων. 
Αν η πτήση σας έχει ακυρωθεί και δεν έχετε προχωρήσει στην αίτηση χορήγησης credit voucher, τότε μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή της κράτησης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή του ταξιδιωτικού σας πρακτορείου (εφόσον η κράτηση πραγματοποιήθηκε μέσω του πρακτορείου) και να επωφεληθείτε των νέων δυνατοτήτων. 

3. Τι ισχύει με τα μίλια εξαργύρωσης που κερδίζω με την αλλαγή του εισιτηρίου;

- Τα Blue και Silver μέλη του προγράμματος Miles+Bonus θα κερδίσουν 2.000 μίλια εξαργύρωσης για κάθε αλλαγή εισιτηρίου που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους όρους της ενέργειας, όπως περιγράφεται στην ερώτηση 1.
- Τα Gold μέλη του προγράμματος Miles+Bonus θα κερδίσουν 3.000 μίλια εξαργύρωσης για κάθε αλλαγή εισιτηρίου που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους όρους της ενέργειας, όπως περιγράφεται στην ερώτηση 1.
- Αν μία αλλαγή κράτησης περιλαμβάνει παραπάνω από 1 αλλαγή εισιτηρίου, σύμφωνα με τους όρους της ενέργειας,  τότε θα αποδοθούν 2.000/3.000 μίλια αντίστοιχα ανά εισιτήριο.
- Τα μίλια της προσφοράς είναι ανεξάρτητα από τα μίλια εξαργύρωσης που θα συγκεντρωθούν μετά την ολοκλήρωση της πτήσης και θα αποδοθούν έως και 15 εργάσιμες ημέρες μετά την αλλαγή του εισιτηρίου 
- Τα μίλια της προσφοράς θα αποδοθούν μόνο εφόσον ο αριθμός λογαριασμού είναι συμπληρωμένος στην αρχική κράτηση και θα τηρηθούν οι όροι, όπως ορίζονται παραπάνω.
- Τα μίλια θα αποδοθούν μόνο στην πρώτη αλλαγή εισιτηρίου που θα πραγματοποιηθεί.

4. Τι γίνεται αν έχω ξεχάσει να βάλω τον αριθμό λογαριασμού Miles+Bonus στην αρχική κράτηση;

Αν έχετε κάνει κράτηση πτήσης έως και 31 Μαΐου 2020, και έχετε ξεχάσει να βάλετε τον Miles+Bonus αριθμό λογαριασμού σας στην αρχική σας κράτηση, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα online μέσω του website μας (aegeanair.com, olympicair.com) ή του AEGEAN app στην ενότητα Η Κράτησή μου:
1. Προχωράτε σε ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, συμπληρώνετε στο Πρόγραμμα Τακτικού Επιβάτη το Aegean Airlines – Miles+Bonus και στον Αριθμού Τακτικού Επιβάτη τον αριθμό λογαριασμού σας στο Miles+Bonus
2. Στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε σε ΑΛΛΑΓΗ ΠΤΗΣΕΩΝ 
Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο ή με το ταξιδιωτικό πρακτορείο (εφόσον η κράτηση πραγματοποιήθηκε μέσω του πρακτορείου) για να προχωρήσετε στην παραπάνω διαδικασία.
Για πτήσεις οι οποίες έχουν ακυρωθεί, η καταχώρηση του Miles+Bonus λογαριασμού θα πρέπει να γίνει μέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή του ταξιδιωτικού πρακτορείου (εφόσον η κράτηση πραγματοποιήθηκε μέσω του πρακτορείου), παράλληλα με την αλλαγή της κράτησης. 

5. Μπορώ να γίνω τώρα μέλος του Miles+Bonus ώστε να επωφεληθώ της προσφοράς μιλίων στην επανέκδοση του εισιτηρίου;

Αν έχετε κάνει κράτηση πτήσης έως και 31 Μαΐου 2020, και δεν είστε μέλος του Miles+Bonus, μπορείτε να εγγραφείτε τώρα στο πρόγραμμα και να καταχωρήσετε τον αριθμό τακτικού επιβάτη στην κράτησή σας, για να επωφεληθείτε της προσφοράς, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα online μέσω του website μας (aegeanair.com, olympicair.com) ή του AEGEAN app:
1. Κάνετε Εγγραφή στο πρόγραμμa Miles+Bonus ή Αναβάθμιση του Basic λογαριασμού σας στο aegeanair.com
2. Στη συνέχεια στην ενότητα Η Κράτησή μου, και αφού προχωρήσετε στην ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ συμπληρώνετε στο Πρόγραμμα Τακτικού Επιβάτη το Aegean Airlines – Miles+Bonus και στον Αριθμού Τακτικού Επιβάτη τον αριθμό λογαριασμού σας στο Miles+Bonus
3. Στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε σε ΑΛΛΑΓΗ ΠΤΗΣΕΩΝ 
Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο ή με το ταξιδιωτικό πρακτορείο (εφόσον η κράτηση πραγματοποιήθηκε μέσω του πρακτορείου) για να προχωρήσετε στην παραπάνω διαδικασία.
Για πτήσεις οι οποίες έχουν ακυρωθεί, η καταχώρηση του Miles+Bonus λογαριασμού θα πρέπει να γίνει μέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή του ταξιδιωτικού πρακτορείου (εφόσον η κράτηση πραγματοποιήθηκε μέσω του πρακτορείου), παράλληλα με την αλλαγή της κράτησης.

 

Εάν η πτήση σας έχει ακυρωθεί και θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγή, τότε θα πρέπει να επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 801 11 20000 ή στο 210 626100.  

 

Μοιράσου το άρθρο!