Ναυτιλιακά - Μεταφορές

16/06/2020 - 13:33

Έκπτωση 30% από την Blue Star Ferries για Λέσβο έως 30 Σεπτεμβρίου 2020

Η έκπτωση ισχύει στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής από/προς Πειραιά και Καβάλα για τη Λέσβο και σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες

Η Κοινοπραξία Blue Star Ferries σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και την τοπική Ένωση Ξενοδόχων, στηρίζοντας έμπρακτα για 5η συνεχή χρονιά την προσπάθεια αντιστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης, προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους τη Λέσβο από 15/06/2020 έως 30/09/2020.

Η έκπτωση ισχύει στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής από/προς Πειραιά και Καβάλα για τη Λέσβο και σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες. Δεν ισχύει στις ενδιάμεσες διαδρομές.

Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα της Λέσβου, καθώς και την προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

 

Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.

Για να προχωρήσετε στην κράτηση και την έκδοση των εισιτηρίων, θα επιλέγετε στο σύστημα κρατήσεων την κατηγορία έκπτωσης HOTEL AND FERRY 30% PAS (HFPAS) για τους επιβάτες και HOTEL AND FERRY 30% VEH (HFVEH) για τα οχήματα. Οι εκπτώσεις είναι ήδη ενεργοποιημένες.

Η ενέργεια αυτή στοχεύει τόσο στην υποστήριξη του νησιού, το οποίο υποδέχθηκε, φιλοξένησε και συνεχίζει να φιλοξενεί πλήθος προσφύγων, όσο και στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης. 

 

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Μυτιλήνης

 

Μοιράσου το άρθρο!