Ναυτιλιακά - Μεταφορές

13/05/2015 - 14:46

Η Astra πετάει από Μυτιλήνη για Αθήνα από 29 ευρώ - Έναρξη δρομολογίων 15 Ιουνίου

Η Astra Airlines με χαρά ανακοινώνει το δεύτερο μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος πτήσεων (1 Ιουνίου - 24 Οκτωβρίου). Στους ήδη αγαπημένους προορισμούς Μύκονο, Σαντορίνη, Κάρπαθο, Χανιά, Κύθηρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά προστίθενται το Ηράκλειο και η Πάτρα.

Επιπλέον από τις 15 Ιουνίου, η Χίος, η Σάμος και η Μυτιλήνη θα συνδέονται καθημερινά και με την Αθήνα! Oι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 29ευρώ για Μυτιλήνη - Αθήνα 


Η πρώτη αεροπορική εταιρία με βάση τη Θεσσαλονίκη. http://www.astra-airlines.gr
Σύνοψη εταιρείας
 Με βάση στο αναπτυσσόμενο διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, η Astra Airlines πραγματοποίησε την πρώτη της εμπορική πτήση τον Ιούλιο του 2008. 
 
 Το 2010 ξεκινήσαμε να δραστηριοποιούμαστε σε τακτικές εποχιακές πτήσεις εσωτερικού καθώς και στην άγονη γραμμή Θεσσαλονίκης – Χίου. 
 
 Το 2012 μας ανατέθηκαν 5 δρομολόγια άγονων γραμμών, και ξεκινήσαμε παράλληλα εκτεταμένο πτητικό πρόγραμμα σε πολλά αεροδρόμια του εξωτερικού, εστιάζοντας στις αγορές Ρωσίας και Ουκρανίας.
 
Παράλληλα, δημιουργήσαμε βάση και στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. 
 
 Εκτός από τα τακτικά προγραμματισμένα δρομολόγια, παρέχουμε την δυνατότητα εκτέλεσης ad-hoc ναυλωμένων πτήσεων, για group από 70 έως 180 άτομα σε Tour Operators, Travel Agents, και Air Brokers, όπως επίσης και υπηρεσίες ACMI.
Τηλέφωνο
+30 2310 489 390
Email
admin@astra-airlines.gr, sales@astra-airlines.gr
Ιστότοπος
www.astra-airlines.gr

Μοιράσου το άρθρο!