Ναυτιλιακά - Μεταφορές

06/05/2019 - 06:28

Και απαγορευτικό και βλάβη και χωρίς φαγητό... ταξιδεύοντας με το Νήσος Ρόδος για Μυτιλήνη

Ελλάδα 2019 ! Η ελληνική ακτοπλοΐα στα καλύτερά της! Μονοπωλιακή κατάσταση πλέον στο Αιγαίο και... δυστυχώς την πληρώνουν οι επιβάτες

 Τα όσα έζησαν οι επιβάτες που ταξίδευαν  με το «Νήσος Ρόδος» την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 από Πειραιά προς Μυτιλήνη θα τα θυμούνται για καιρό.

Όπως καταγγέλλουν επιβάτες  στο Lesvosnews.net  η ενημέρωση που είχαν  από τις 8 το βράδυ και μέχρι τα μεσάνυχτα ήταν ότι παραμένει σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά.

Τα μεσάνυχτα η εταιρεία ανακοίνωσε βλάβη στον καταπέλτη.

Και το χειρότερο :η κουζίνα του πλοίου έκλεισε ώστε να μην δώσουν φαγητό στους επιβάτες. Διαθέσιμες καμπίνες δεν υπήρχαν και άτομα που είχαν θέματα υγείας έκαναν αγώνα για να βρουν ένα κρεβάτι...

Πάνω από 1300 άτομα σε μια απίστευτη ταλαιπωρία με τη Λιμενική Αρχή να είναι απούσα και οι επιβάτες να ξεχειλίζουν από οργή και αγανάκτηση.

Τελικά το πλοίο αναχώρησε γύρω στις 6 σήμερα το πρωί προς Χίο και Μυτιλήνη.

 

up date Ανακοίνωση από τη Λιμενική Αρχή

 

Ηλεκτρική βλάβη στον κύριο καταπέλτη του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ'' Ν.Π. 11520 διαπιστώθηκε, βραδινές ώρες χθες, κατά την διαδικασία απόπλου του πλοίου, από το λιμάνι του Πειραιά για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου για Χίο – Μυτιλήνη, με 1.331 επιβάτες, 129 Ι.Χ.Ε. οχήματα, 32 Φ/Γ και 23 δίκυκλα.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου, ενώ στη συνέχεια κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, του επετράπη και το πλοίο απέπλευσε στις 06:00 για Χίο -Μυτιλήνη.

Μοιράσου το άρθρο!