Ναυτιλιακά - Μεταφορές

08/05/2014 - 06:16

Mini Bus για Παναγιούδα - Λουτρά και Πέραμα - Αύλωνα

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνυπέγραψε με τον κ. Παρασκευά Μολυβιάτη, νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης «Αστικό ΚΤΕΛ Μυτιλήνης Α.Ε.», συμφωνητικό μίσθωσης ενός Δημοτικού λεωφορείου Mini Bus, με αντικείμενο την πραγματοποίηση, για το διάστημα ισχύος της μίσθωσης για το συγκεκριμένο λεωφορείο, επαρκών και συμφωνημένων δρομολογίων με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των Κοινοτήτων Αφάλωνα, Μόριας, Παναγιούδας, Λουτρών, της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης ή και άλλων Κοινοτήτων, εφόσον κριθεί απαραίτητο από την αρμόδια «Επιτροπή Ποιότητας Ζωής», του Δήμου Λέσβου.

Στα προβλεπόμενα δρομολόγια θα συμπεριληφθεί, υποχρεωτικά, η εξυπηρέτηση της γραμμής Μυτιλήνη – Ευρειακή – Πέραμα – Αύλωνας, η οποία εκτελείται κατά το διάστημα από 1 Μαΐου μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου, καθώς και κάθε δρομολόγιο, το οποίο θεωρείται απαραίτητο από τον Μισθωτή.

Όλα τα δρομολόγια θα εγκριθούν από την ίδια «Επιτροπή Ποιότητας Ζωής». Το λεωφορείο, μετά τη λήξη της παρούσας μίσθωσης, θα παραδοθεί σε απόλυτη λειτουργικότητα στο Δήμο Λέσβου για περαιτέρω αξιοποίηση. 

Μοιράσου το άρθρο!