Ναυτιλιακά - Μεταφορές

18/10/2019 - 20:01

Πετάμε από Μυτιλήνη για Αθήνα και Θεσσαλονίκη με 19 ευρώ - Κρατήσεις έως 23 Οκτωβρίου 2019

Όροι και προϋποθέσεις:

Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο olympicair.com έως και 23/10/2019 για πτήσεις από 11/11/2019 έως και 30/03/2020.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από € 19 για πτήσεις προς την Αθήνα και από €41 για πτήσεις από την Αθήνα.

Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή είναι από €19.

Προς Αθήνα  από  Μυτιλήνη: από €19
Από Αθήνα  προς Μυτιλήνη:  από €41

Προς Θεσσαλονίκη  από Μυτιλήνη:  από €19
Από Θεσσαλονίκη προς Μυτιλήνη:   από €19

 

Για τα παρακάτω δρομολόγια: α) Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Σάμος, Σάμος – Θεσσαλονίκη, Σητεία – Αθήνα, Ζάκυνθος – Αθήνα, Σκιάθος – Αθήνα, Λέρος – Αθήνα, Θεσσαλονίκη – Χίος, Ρόδος – Καστελλόριζο και Καστελλόριζο – Ρόδος η χαμηλότερη τιμή είναι από €41. β) Χανιά – Αθήνα, Χανιά – Θεσσαλονίκη, Καβάλα – Αθήνα η χαμηλότερη τιμή είναι από €23.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.

 

Υπενθύμιση: 

Είσαι δικαιούχος του Μοναδικού Αριθμού Νησιώτη (Μ.Α.Ν.); 

Επωφελήσου από τη συμμετοχή μας στο μέτρο Μεταφορικό Ισοδύναμο για τις αεροπορικές σου μετακινήσεις! 
Πώς; Κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίου, αρκεί να συμπληρώσεις το Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη (Μ.Α.Ν.) στο βήμα υποβολής των στοιχείων σου. 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!