Ναυτιλιακά - Μεταφορές

08/07/2013 - 13:43

Το πλοίο άργησε μισή μέρα ... Ionian Sky

yle="text-align: justify;">Ξεκίνησε τελικά χτες Κυριακή, 7 Ιουλίου, όπως είχε ανακοινωθεί, τα δρομολόγια του το πλοίο Ionian Sky . Μόνο που η παρθενική του προσέγγιση στο λιμάνι της Μύρινας, συνοδεύτηκε από μια δωδεκάωρη καθυστέρηση.


Το πλοίο, στα χρώματα της ΝΕΛ πια, σύμφωνα με τον επίσημο προγραμματισμό, έπρεπε να είχε την πρώτη του άφιξη στη Λήμνο, εχθές το βράδυ στις 20:40, αλλά τελικά κατέπλευσε στο λιμάνι σήμερα το πρωί στις 08:40.
Το λιμεναρχείο κάνει λόγο για τρίωρη καθυστέρηση, αφού όπως λέει υπήρξε τροποποίηση δρομολογίου, η οποία όμως δεν ανακοινώθηκε πουθενά, ούτε καν στο επίσημο site της εταιρείας. Αιτία της καθυστέρησης σύμφωνα με το λιμεναρχείο, αποτελεί η μη έγκαιρη ολοκλήρωση της επιθεώρησης του πλοίου, λίγο πριν την έναρξη των δρομολογίων του.


Το πλοίο κινείται αυτή τη στιγμή σχεδόν με 20 κόμβους την ώρα.


Θυμίζουμε, ότι το Ionian Sky, θα εκτελεί το δρομολόγιο της άγονης γραμμής, μέχρι τις 4 Αυγούστου, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της εταιρείας. Στη συνέχεια προγραμματίζεται η αντικατάστασή του από το πλοίο Θεόφιλος.

Και η εύλογη απορία: Έως τότε, ναι, είναι πιθανό να έχουν ολοκληρωθεί στο πλοίο, οι εργασίες συντήρησης που πραγματοποιούνται. Ειναι σίγουρη όμως η εταιρεία ότι θα έχει περάσει στο παρελθόν και η επίσχεση εργασίας που πραγματοποιούν στο πλοίο εδω και αρκετούς μήνες οι εργαζόμενοι του, λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων τους;

Δέσποινα Βασιλειάδου / Limnosfm 100

Μοιράσου το άρθρο!