Ναυτιλιακά - Μεταφορές

30/08/2013 - 12:40

Προσφορές σε νέους φοιτητές από ακτοπλοϊκές εταιρείες

Με στόχο να διευκολύνουν τους νέους φοιτητές κατά τις μετακινήσεις τους στο τόπο που θα σπουδάσουν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες ANEK Lines και Blue Star Ferries προσφέρουν εκπτώσεις στα εισιτήρια.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ANEK Lines,η έκπτωση αφορά στα δρομολόγια της εταιρείας στη γραμμή Χανίων και ανέρχεται σε 50% για τους επιβάτες και 20% για ΙΧ αυτοκίνητο και δίκυκλα και ισχύει από την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έως τέλος Σεπτεμβρίου.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση των εισιτηρίων από όλα τα συνεργαζόμενα με την ANEK LINES ταξιδιωτικά πρακτορεία αποτελεί η επίδειξη του ειδικού "Δελτίου Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013" καθώς και το γεγονός ότι θα πρέπει να ταξιδεύει ο ίδιος ο φοιτητής».
 
Η Blue Star Ferries προσφέρει έκπτωση που ανέρχεται σε 35% για τον φοιτητή και την οικογένειά του εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα LUX και ισχύει από την ημέρα ανακοίνωσης των εισαχθέντων σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έως τέλος Σεπτεμβρίου 2013 για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, τη Χίο και Μυτιλήνη.
 
Και σε αυτή τη περίπτωση «οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την BLUE STAR FERRIES ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013».
 
Επίσης η Hellenic Seaways παρέχει έκπτωση 35% σε νέους φοιτητές σε όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί «με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013» σε όλα τα πρακτορεία της εταιρείας καθώς και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία και ισχύει ως το τέλος Σεπτεμβρίου». 

Μοιράσου το άρθρο!