Ναυτιλιακά - Μεταφορές

14/02/2019 - 08:45

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου σήμερα Πέμπτη 14/2

up date Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει βελτίωση του καιρού και σήμερα 14/02/19 στις 15:00 το '' ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ'' θα αναχωρήσει για ΛΗΜΝΟ - ΚΑΒΑΛΑ.
Το '' ΔΙΑΓΟΡΑΣ'' θα αναχωρήσει για Χίο - Πειραιά αύριο 15/02/19 στις 19:00 και το ίδιο το '' ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ '' αύριο από ΠΕΙΡΑΙΑ - ΧΙΟ- (ΨΑΡΑ- ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ) - ΜΥΤΙΛΗΝΗ στις 20:00.

 

 

-------

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 14/02/2019 λόγω ισχυρών θυελλωδών ανέμων ισχύει απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου για τα νησιά του Αιγαίου. Παρακαλούνται οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να επικοινωνούνε με τα κατά τόπους Λιμεναρχεία.

 

Αυτή την στιγμή το Ο/Γ - Ε/Γ ''ΔΙΑΓΟΡΑΣ'' είναι στο λιμάνι της Μυτιλήνης και παραμένει μέχρι την βελτίωση του καιρού για να αναχωρήσει για Χίο - Πειραιά. Το ίδιο και το Ο/Γ - Ε/Γ '' ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ'' είναι στο λιμάνι της Μυτιλήνης και παραμένει και με την βελτίωση του καιρού θα αναχωρήσει για Λήμνο και Καβάλα. Επίσης και το Ο/Γ - Ε/Γ '' ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ'' παραμένει στον Πειραιά. Όσοι έχετε προγραμματίσει να ταξιδέψετε με πλοίο σήμερα και αύριο να επικοινωνείτε με τα τουριστικά γραφεία που έχετε εκδώσει τα εισιτήρια ή με τα κεντρικά της BLUE STAR FERRIES ή με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!