Ναυτιλιακά - Μεταφορές

30/07/2021 - 16:50

Τουριστικοί Πράκτορες Λέσβου: Ενημέρωση για την έκπτωση σε φοιτητές και συνοδούς

Η Ένωση Τουριστικών Ταξιδιωτικών και Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου σας ενημερώνουμε ότι η Κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES, για τους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021, έως ότου αποκτήσουν τη Φοιτητική τους Ταυτότητα, παρέχει έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών, για τις πρώτες τους μετακινήσεις, για την εγγραφή τους και την εύρεση κατοικίας.

Η ίδια έκπτωση ισχύει και για τις οικογένειες αυτών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα.

 Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021» ή φωτοτυπίας αυτού.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Η έκπτωση ισχύει από την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έως και 31/10/2021.

 

• Η έκπτωση δεν ισχύει για Καμπίνες LUX.

• Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.

• Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία, όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζομένου ή φωτοτυπίας αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.

• Η έκπτωση παρέχεται ΚΑΙ στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση Επιτυχούς Εισαγωγής).

Μοιράσου το άρθρο!