Ναυτιλιακά - Μεταφορές

23/07/2016 - 22:40

Βλάβη στο "Νήσος Ρόδος" - Το πλοίο και... η ταλαιπωρία παραμένουν στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ “ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ” Ν.Π. 11520, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Πειραιά για λιμένες Πάρου – Νάξου – Πάτμου – Αγ. Κήρυκου – Φούρνους – Βαθύ – Χίου – Μυτιλήνης – Μύρινας – Καβάλας, με τριακόσιους είκοσι έξι (326) επιβάτες, ότι ενώ έπλεε από Χίο για Μυτιλήνη, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Το Ε/Γ – Ο/Γ “ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ” κατέπλευσε  στη Μυτιλήνη αυτοδύναμα και αποβίβασε με ασφάλεια εκατόν δύο (102) επιβάτες. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Με τους υπευθύνους να λένε ότι το πλοίο θα παραμείνει στην Μυτιλήνη για επιθεώρηση και επισκευή τουλάχιστον μέχρι τις 10:00 το βράδυ, προβλέπεται νύχτα ταλαιπωρίας για τους επιβάτες του Νήσος Ρόδος.

Μέχρι τώρα (ώρα 22:30) το πλοίο δεν έχει αναχωρήσει από το λιμάνι της Μυτιλήνης

 

 

up date   24/07/2016 

Κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί στη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης το Ε/Γ – Ο/Γ “ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ” Ν.Π. 11520 απέπλευσε στις 06:00 για λιμένες Μύρινας Λήμνου και Καβάλας προς ολοκλήρωση του προγραμματισμένου δρομολογίου του.

 

Μοιράσου το άρθρο!