Οικονομία

12/03/2012 - 17:39

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για τους εναλλακτικούς τρόπους θέρμανση

yle="text-align:justify;">Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητήριου Λέσβου  η ημερίδα  που οργάνωσαν από κοινού το Επιμελητήριο και η Ένωση Καταναλωτών  θέμα  « Εναλλακτικοί τρόποι θέρμανσης».

      Στην ημερίδα, ένας μεγάλος αριθμός επαγγελματιών παρουσίασε ένα πλήθος τρόπων εναλλακτικής θέρμανσης γνωστών και λιγότερο γνωστών στο ευρύ κοινό και  δόθηκε  σ’ αυτό η  ευκαιρία να ακούσει, να δει και να συγκρίνει. Έγινε προφανές πως η αγορά της Μυτιλήνης και μπορεί και θέλει να δώσει λύσεις στο συγκεκριμένο μεγάλο ζήτημα του κόστους  της θέρμανσης που απασχολεί αυτόν τον καιρό τους πολίτες τους καταναλωτές.

       Παράλληλα στο ισόγειο του κτιρίου υπήρξε η δυνατότητα οι επισκέπτες να δουν  τα προϊόντα και να λύσουν απορίες σε μια μεγάλη σειρά προτάσεων που είχαν στήσει οι επαγγελματίες.

       Βεβαίως το ζήτημα της επιλογής δεν έχει να κάνει μόνο με τα δεδομένα της αγοράς σήμερα άλλα και με την προοπτική και την εξέλιξη των τιμών σε βάθος χρόνου όχι τόσο των εγκαταστάσεων όσο των υλικών της καύσης και της φορολογικής πολίτικης του μέλλοντος, κάτι που είναι βεβαία πολύ δύσκολο να  προβλεφθεί ειδικά στην οικονομική μεταβλητότητα  που διανύουμε σήμερα.  

    Αξιοσημείωτο  η πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που η συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου αποδείχθηκε μικρή .

Έγινε προφανές ότι παρόμοιες πρωτοβουλίες που έχουν χρηστικό αποτέλεσμα και για τους καταναλωτές και για τους επαγγελματίες έλκουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

      Πρόθεση των συνδιοργανωτών είναι να συνεχιστεί το επιτυχημένο αυτό εγχείρημα και σε αλλά παρόμοια θέματα που απασχολούν τους καταναλωτές .

Το Επιμελητήριο Λέσβου και η Ένωση Καταναλωτών θέλουν να ευχαριστήσουν  του συμμετέχοντας αλλά και όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση της ημερίδας και ιδιαίτερα του κ.Καλλοντζή  Γιάννη Γραμματέα της Ένωσης Καταναλωτών,κ. Σωτηράκη Κώστα  Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Λέσβου  και κ.Ειρήνη Κυπριώτου υπάλληλο   Επιμελητηρίου Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο!