Οικονομία

23/10/2010 - 12:36

Κι άλλη επιστολή για το Lesvoshop και ο Βογιατζής σφυρίζει αδιάφορα !!!!

Οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του Lesvoshop όντας εγκλωβισμένοι εργασιακά, αναζητούν αρχικώς να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα και να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους. Βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς πολλοί απ αυτούς αντιμετωπίζουν σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα.

Ο Γ. Δ/ντής του καταστήματος Ιωάννης Τσαγγαράς, με δεύτερη επιστολή του, θέτει ξεκάθαρα ερωτήματα, ευελπιστώντας οι αρμόδιοι να δώσουν απαντήσεις:

Από τους «εγκλωβισμένους» του Lesvoshop

«Κα Σκούφου (σσ η επιστολή απευθύνεται προς τον εκδότη της εφημερίδας  "Δημοκράτης"), Σας είχα στείλει μια επιστολή σχετικά με την υπόθεση των lesvoshop, αλλά λόγω απαραίτητης απουσίας μου στο εξωτερικό, δεν παρακολούθησα εάν δημοσιεύθηκε στην έγκριτη εφημερίδα σας, ούτε εάν υπήρξε κάποια απάντηση από τον καθ ύλην αρμόδιο κ. Παύλο Βογιατζή ή από τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε.Ν.Α.Λ. κ.κ. Σ. Μουφλουζέλη, Αντιπρόεδρο, Ι. Σαμιώτη, Ταμία, Γ. Βατή και Ιωάννα Κατανάκη , μέλη. Ήδη σήμερα 21/10/2010, προ των θυρών των εκλογών και κατά συνέπεια διάλυσης κατόπιν των νομαρχιών και ουδείς γνωρίζει το τι πρόκειται να γίνει με τους εργαζόμενους στην Α.Ε.Ν.Α.Λ. Σε συνεχείς ερωτήσεις προς τον κ. Παύλο Βογιατζή από αυτοδιοικητούς  παράγοντες του νησιού δεν υπάρχει ουσιαστική απάντηση ως προς το μέλλον μας και φυσικά ως προς τα οφειλόμενα σε εμάς χρήματα. Επαναλαμβάνω ότι είμαστε σε εργασιακό εγκλωβισμό. Παρακαλώ τις αρμόδιες δικαστικές αρχές του νομού, όπως επιληφθούν της υποθέσεως. Ελπίζω και παρακαλώ για την άμεση δημοσίευση. Ευχαριστώ. Με εκτίμηση Ι. Σ. Τσαγγαράς Γεν. Δ/ντης»

Μοιράσου το άρθρο!