Οικονομία

06/10/2011 - 14:20

Εγκαίνια 14ης Έκθεσης Παραγωγικής Φυσιογνωμίας Λέσβου

Στην τελετή έναρξης της 14ης Έκθεσης Παραγωγικής Φυσιογνωμίας Λέσβου, που φιλοξενείται στο λιμάνι της Μυτιλήνης, παρευρέθηκε χθες 5/10 το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Αθανάσιος Γιακαλής. Συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη κ. Αποστολία Λύκου και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σταύρο Δημηρούδη, ο κ. Γιακαλής πραγματοποίησε τα εγκαίνια της έκθεσης που τελείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.  

Η έκθεση που διοργανώνει το Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων, άνοιξε χθες τις πύλες της παρουσία πλήθους κόσμου, που θα έχει την ευκαιρία να επισκέπτεται τα εμπορικά περίπτερα που φιλοξενούνται εκεί από επιχειρήσεις της Λέσβου, μέχρι και τη Δευτέρα που ολοκληρώνονται οι εργασίες της.
Η έκθεση φέτος αξίζει να σημειωθεί πως δίνει έμφαση στις εναλλακτικές πηγές ενέργειας και θέρμανσης, ενώ για πρώτη φορά περιλαμβάνει και διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις και ημερίδες. Ο Περιφερειάρχης μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων, χαρακτήρισε «θεσμό» την Εμπορική έκθεση της Μυτιλήνης που απασχολεί τον εμπορικό κόσμο και την τοπική κοινωνία τα τελευταία 14 χρόνια, ευχόμενος κάθε επιτυχία στους διοργανωτές αλλά και στους συμμετέχοντές της.

Μοιράσου το άρθρο!