Οικονομία

19/10/2018 - 17:55

Εκδήλωση στη Μυτιλήνη για την Εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου

Τ

ο Επιμελητήριο Λέσβου ενημερώνει ότι η ανοιχτή εκδήλωση με Θέμα: «Η  Εφαρμογή του Μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου»
που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:30,  στο συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Λέσβου,  ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ, για την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30, λόγω έκτακτου κωλύματος  του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Νεκτάριου Σαντορινιού.

 

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Επιμελητήριο Λέσβου  προσκαλούν τους φορείς, τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του νησιού, στην αίθουσα συνεδριάσεων του 1ου ορόφου του Επιμελητηρίου Λέσβου «Ιωάννης Παυλακέλλης»,  σε ανοιχτή εκδήλωση με Θέμα: 


«Η  Εφαρμογή του Μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου»


παρόντος του  Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Νεκτάριου Σαντορινιού. 


Στην εκδήλωση θα παρέμβει εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής η οποία έχει αναλάβει την υλοποίηση του μέτρου, ενώ τεχνικές λεπτομέρειες για την χρήση του μέτρου από τις επιχειρήσεις, θα παρουσιαστούν από στελέχη του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε.) από τους οποίους θα απαντηθούν και ερωτήσεις τεχνικής φύσεως.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Νεκτάριος Σαντορινιός θα μιλήσει για την αναπτυξιακή συνεισφορά του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου στα νησιά μας, καθώς και για στις προωθούμενες αλλαγές που πρόκειται να επέλθουν στις τιμές των καυσίμων, μέσω της επέκτασης του μέτρου στον τομέα αυτό.

 

---------------------------

Διαβάστε και αυτό:

 

Ενημερώνουμε ότι, κατά την πρώτη εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδυνάμου, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου διαβίβασε τα απαιτούμενα στοιχεία των αναπληρωτών Γενικής και Ειδικής Αγωγής στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προκειμένου να  επιβεβαιωθούν τα ονόματα των δικαιούχων του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδυνάμου.
Δεδομένου ότι για την πιστοποίηση του δικαιούχου εκπαιδευτικού απαιτείται η υποβολή από πλευράς του σχετικής αίτησης στο διαδικτυακό τόπο http://metaforikoisodynamo.gr/  της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής (όπου, μεταξύ άλλων, συμπληρώνει τον αριθμό IBAN του τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο επιθυμεί να πιστώνονται τα σχετικά ποσά) καλούνται οι δικαιούχοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί  όπως  προβούν στη σχετική ενέργεια υποβολής.
Οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί ακολουθούν τη διαδικασία των μονίμων κατοίκων των νησιών

Μοιράσου το άρθρο!