Οικονομία

12/10/2011 - 10:19

Ελληνοφρένεια στη Μυτιλήνη: "Περάστε σε μια βδομάδα για πρωτόκολλο,τώρα δεν έχουμε!!! "

Πως θα σας φαινόταν αν πηγαίνατε σε μια δημόσια υπηρεσία να καταθέσετε μια αίτηση και o υπάλληλος σας απαντούσε: "δεν μπορούμε να πάρουμε την αίτηση σας γιατί το πρωτόκολλο της υπηρεσίας μας λειτουργεί μια φορά την εβδομάδα!!!!"  Και αν ρωτούσατε το "γιατί" η απάντηση θα ήταν "δυστυχώς κύριε δεν έχουμε προσωπικό!" 

Ίσως όλα αυτά φαίνονται ακραία και υπερβολικά! Ίσως  ο πολίτης που θα βιώσει μια τέτοια εμπειρία να πιστεύει ότι κάπου υπάρχει μια κρυμμένη κάμερα και κάποιος του κάνει πλάκα. Διότι ποιος προϊστάμενος ,ακόμη κι αν δεν είχε προσωπικό, θα άφηνε την Υπηρεσία του χωρίς πρωτόκολλο? Και ποιος πολιτικός προϊστάμενος θα ανεχόταν μια τέτοια λειτουργία των υπηρεσιών του?

Όλα αυτά αγαπητοί αναγνώστες συμβαίνουν στη Μυτιλήνη. Και συμβαίνουν σε μια υπηρεσία που έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με την ανάπτυξη του τόπους μας!

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία στο Lesvosnews.net  μηχανικός προσπάθησε να  καταθέσει φάκελο για αδειοδότηση μικρής βιοτεχνικής επιχείρησης και τον έδιωξαν  επειδή δεν είχαν υπάλληλο στο πρωτόκολλο!!! Του είπαν να περάσει σε μια εβδομάδα!  Προς στιγμή ο μηχανικός  υπέθεσε ότι είχε πρόβλημα ακοής αλλά η απάντηση του υπαλλήλου δεν χωρούσε διαπραγμάτευση , ήταν απόλυτη!!!!

Η υπηρεσία που αναφερόμαστε είναι : 

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Γενική Δ/νση Ανάπτυξης

Δ/νση Βιομηχανίας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων

Ίμβρου 2

Μυτιλήνη

----------------------------------------

Κατά τ' άλλα θέλουμε ανάπτυξη... ρε, εδώ δεν μπορούμε να δώσουμε ένα πρωτόκολλο!!!!

(ελπίζουμε να μην μας  μας διαβάζει το ΔΝΤ και η τρόικα_ )

Μοιράσου το άρθρο!