Οικονομία

06/04/2012 - 08:21

Επιχειρείτε «ελληνοτουρκικά» 19 & 20 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη

YP EN

yle="text-align:justify;">Στην Κωνσταντινούπολη ταξιδεύουν στις 19 & 20 Απριλίου 2012 οι τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας, για να συναντήσουν επιλεγμένους επαγγελματίες του τουρισμού της Τουρκίας. Στην αποστολή συμμετέχουν, υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών Επιχειρήσεων (HATTA), περισσότερες από 15 Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και Ξενώνες, Τουριστικά Γραφεία και Destination Management Companies, Επιχειρήσεις Εστίασης, Ανάπτυξης Ακινήτων και Διεθνών Κρουαζιερών.

Οι έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία, κατά το διήμερο του businessONtravel, να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στην Τουρκία, να αξιοποιήσουν τα οφέλη της κοντινής απόστασης των δύο χωρών και την πληθώρα δυνατοτήτων και επιχειρηματικών ευκαιριών που διανοίγονται με το σχεδιασμό προκαθορισμένων επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β meetings). Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στους φιλόξενους χώρους του Divan Istanbul City Hotel.

Η ελληνική επιχειρηματική αποστολή, που διοργανώνεται από την ARTION Conferences & Events, στοχεύει να βοηθήσει την τουριστική προσέλκυση προς τη χώρα μας και συγκεκριμένα στην αύξηση της ροής των τουριστών από την Τουρκία ή μέσω Τουρκίας προς την Ελλάδα. Δηλώνοντας συμμετοχή στο businessONtravelοι ελληνικές επιχειρήσεις θα προγραμματίσουν προκαθορισμένες B2B επαγγελματικές συναντήσεις με επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου που τους αφορούν, θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους, θα δικτυωθούν και θα τονώσουν τη δυναμική της επιχείρησής τους, πετυχαίνοντας διμερείς σχέσεις συνεργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες συμμετοχής και προβολής, τις επιχειρηματικές συναντήσεις και τον προγραμματισμό των προκαθορισμένων ραντεβού, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.businessontravel.gr ή να απευθυνθούν στην ARTION Conferences & Events στα τηλ: 2310 257816, 2310 272275, φαξ: 2310 272276 και email: businessontravel@artion.com.gr.

Μοιράσου το άρθρο!