Οικονομία

16/05/2024 - 19:20

Eurobank | Παρουσίαση του Business Banking Τουρισμός στη Μυτιλήνη

ΔΕΗ

Το Πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός, που υλοποιείται για 14η διαδοχική χρονιά, παρουσίασε η Eurobank σε επιχειρηματίες του κλάδου, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τετάρτη, 15 Μαΐου, στο επιμελητήριο Λέσβου, στη Μυτιλήνη. Το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα προνομίων σε τραπεζικές υπηρεσίες και προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτες εταιρείες, υποστηρίζει σφαιρικά το επιχειρηματικό «οικοσύστημα» του ελληνικού τουρισμού και  απευθύνεται σε αμιγώς τουριστικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις ολόκληρης της χώρας και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις των νησιωτικών περιοχών και της Χαλκιδικής. Φέτος, παρέχεται επιπλέον δυνατότητα ένταξης, στο Πρόγραμμα, επιχειρήσεων που παρέχουν υπηρεσίες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων, κοσμηματοπωλείων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο τουριστικών ειδών & ειδών λαϊκής τέχνης σε όλη τη χώρα.

Περισσότεροι από 100 επιχειρηματίες της Μυτιλήνης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από στελέχη της τράπεζας για τους άξονες του Προγράμματος που έχει μέχρι σήμερα στηρίξει περισσότερες από 56.000 επιχειρήσεις, στη συντριπτική τους πλειοψηφία μικρομεσαίες, με έμφαση στην  εξυπηρέτηση των καθημερινών συναλλαγών, τη διαχείριση της ρευστότητας και του κόστους των λειτουργικών αναγκών και στις χρηματοδοτικές ανάγκες των επιχειρήσεων για την ενδυνάμωση των επενδύσεων.

Τους επιχειρηματίες που παρακολούθησαν την παρουσίαση υποδέχτηκε εκ μέρους της Eurobank, ο επικεφαλής Τομέα  Δικτύου Καταστημάτων Κρήτης και Νήσων κ. Νίκος Φριαγκιαδάκης και ο επικεφαλής Περιφερειακής Αγοράς καταστημάτων Βορείου Αιγαίου κ. Άκης Ελευθεριάδης.

δε
από αριστερά προς τα δεξιά
Φραγκούλα Τοπαλή, Διευθύντρια καταστήματος Eurobank  Μυτιλήνης
Νίκος Φραγκιαδάκης, επικεφαλής τομέα δικτύου καταστημάτων Κρήτης και νήσων
Ευάγγελος Μυρσίνιας,  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου.
Άκης Ελευθεριάδης, επικεφαλής περιφερειακής αγοράς καταστημάτων Eurobank Βορείου Αιγαίου
 

Την ανάλυση του Προγράμματος που ενισχύει ολιστικά το τουριστικό οικοσύστημα, παρουσίασε ο Επικεφαλής του Retail Business Banking των Κλαδικών Προγραμμάτων και της Διαχείρισης Πωλήσεων κ. Νίκος Θεοφιλόπουλος, ο οποίος τόνισε τη διαχρονική στήριξη που παρέχει η Τράπεζα στους επιχειρηματίες του τουρισμού, με  προϊόντα και υπηρεσίες που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες του τουριστικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.  O κ. Νίκος Γιαννικόπουλος, επικεφαλής v Banking παρουσίασε το πρωτοποριακό κανάλι της τράπεζας, v Banking.

Το ευρύ φάσμα των εξειδικευμένων χρηματοδοτικών εργαλείων και των αναπτυξιακών προγραμμάτων που εισφέρουν ουσιαστικά στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων παρουσίασε ο  κ. Γιώργος Καρακατσάνης, επικεφαλής της μονάδας Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Στρατηγικών συνεργασιών του Retail Business Banking της Eurobank. Τέλος ο  κ Λευτέρης Μπόσμος  υπεύθυνος πωλήσεων της Vodafone παρουσίασε τις λύσεις της εταιρείας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Αφροδίτη Βατή, Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πρασίνου Δήμου Δυτικής Λέσβου, ο κ. Παναγιώτης Καρέκος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Μυτιλήνης, ο κ. Νίκος Γιάννακας, Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας Δήμου Μυτιλήνης, ο κ. Ιωάννης Μουτζούρης Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης και ο Ευάγγελος Μυρσίνιας Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου.

δδ
από αριστερά προς τα δεξιά
Ιωάννης Μουτζούρης Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης
Φραγκούλα Τοπαλή, Διευθύντρια καταστήματος Eurobank  Μυτιλήνης
Νίκος Θεοφιλόπουλος,  επικεφαλής του Retail Business Banking των Κλαδικών Προγραμμάτων και της Διαχείρισης Πωλήσεων
 

Εξειδικευμένες λύσεις σε 5 άξονες

Μέσω του Business Banking Τουρισμός παρέχεται πρόσβαση σε επιλογές για:

  • Χρηματοδότηση | Εξειδικευμένα χρηματοδοτικά προϊόντα για κεφάλαιο κίνησης, χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων για επέκταση ή/και ανανέωση, αναβάθμιση επαγγελματικού εξοπλισμού με ανταγωνιστικά προϊόντα, όπως το Hotel Business Credit και το Net Metering, που εστιάζει ειδικά στη διαχείριση της αυξημένης ενεργειακής δαπάνης και την εξοικονόμηση ενέργειας. Παρέχεται επίσης η ευέλικτη χρηματοδοτική λύση POS Cash Advance, που αξιοποιεί τις καθημερινές εισπράξεις από το τερματικό POS της επιχείρησης για την αποπληρωμή της χρηματοδότησης, η οποία παρέχεται με προνομιακή τιμολόγηση.

Αξιοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων | Η Eurobank στηρίζει πλήρως την επιχείρηση σε όλα τα στάδια συμμετοχής της σε αναπτυξιακά προγράμματα μέσω του Eurobank Ανάπτυξη.

  • Καταθέσεις | Προνομιακό επιτόκιο στον επαγγελματικό λογαριασμό όψεως και σημαντικές εκπτώσεις στο πακέτο Advanced for Business για εξοικονόμηση χρημάτων στις τραπεζικές συναλλαγές.
  • Έξυπνες λύσεις για τις καθημερινές συναλλαγές των επιχειρήσεων | Διευκόλυνση εισπράξεων και πληρωμών αξιοποιώντας καινοτόμα εργαλεία, όπως η χρήση σύγχρονων POS τερματικών για τον φυσικό χώρο των επιχειρήσεων, υπηρεσίες για το ηλεκτρονικό κατάστημα και πρωτοποριακές λύσεις, όπως το Smart POS app, της εταιρείας Worldline Greece, που μετατρέπει οποιαδήποτε android συσκευή σε POS. Επιπλέον, παρέχεται δυνατότητα άμεσης είσπραξης πληρωμών από το κινητό, με το IRIS Payments Business, μέσω του Eurobank Mobile App, ανταγωνιστικές τιμολογήσεις σε εμβάσματα, καθώς και λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.
  • Μισθοδοσία Προσωπικού | Προνομιακό επιτόκιο στο λογαριασμό μισθοδοσίας και σημαντικά προνόμια σε υπηρεσίες και προϊόντα της Τράπεζας.
  • Ασφαλιστικά Προγράμματα | Ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλισης από την Eurolife FFH για την προστασία των επιχειρήσεων από απρόοπτα περιστατικά, καθώς και ομαδικά ασφαλιστικά προγράμματα για το προσωπικό της επιχείρησης, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με επιπλέον παροχές και προνόμια ασφάλισης.

Επιπλέον, συνεργασία με τρίτες εταιρείες για μια δέσμη προνομίων | Η Eurobank ενθαρρύνει την ανάπτυξη συνεργασιών εντός του τουριστικού «οικοσυστήματος», καθώς οι επιχειρήσεις λαμβάνουν πρόσβαση σε υπηρεσίες, με προνομιακούς όρους, από τρίτες συμβουλευτικές επιχειρήσεις της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς μέσω ενός δυναμικού δικτύου συνεργατών στους εξής τομείς:

  • Ψηφιακή Αναβάθμιση,
  • Επιχειρησιακή ευφυΐα,
  • Περιβάλλον & Αειφορία,
  • Εξοπλισμός.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ._

Μοιράσου το άρθρο!