Οικονομία

05/05/2017 - 06:23

«Εξοικονομώ κατ’οίκον ΙΙ» και «Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων» τα θέματα της Ημερίδας στο Επιμελητήριο

Τ

ο Επιμελητήριο Λέσβου σας προσκαλεί στην Ενημερωτική Ημερίδα που διοργανώνει σε συνεργασία με το ΕΤΕΑΝ Α.Ε., με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Έναρξη του Προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’οίκον ΙΙ»» την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 και ώρα 18:30 στην αίθουσα «Ιωάννης Παυλακέλλης» στον 1ο όροφο του Επιμελητηρίου Λέσβου, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΕΤΕΑΝ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνο Γαλιάτσο.

 

Βασικά Θέματα Που Θα Αναπτυχθούν:

 

  1. Το πρόγραμμα εγγυήσεων τραπεζικών δανείων από το ΕΤΕΑΝ και τα οφέλη του για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
  2. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ (ΤΕΠΙΧ ΙΙ)
  3. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Ταμείου Εξοικονομώ κατ΄ Οίκον ΙΙ (ΤΕΞΟΙΚ ΙΙ) και ποιες είναι οι κυριότερες διαφορές του από το προηγούμενο πρόγραμμα (ΤΕΞΟΙΚ Ι)
  4. Τι είναι οι μικροπιστώσεις, ποιους αφορούν και με ποιόν τρόπο υλοποιούνται.
  5. Τι είναι το Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών, ποια είναι τα επιμέρους Ταμεία του, πώς λειτουργεί και ποιες επιχειρήσεις αφορά.

 

Το ΕΤΕΑΝ Α.Ε. (Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης) ανήκει στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό χώρο με αντικείμενο τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και διαχείριση στοχευμένων χρηματοδοτικών δράσεων με εφαρμογή σύγχρονων χρηματοοικονομικών εργαλείων που προωθούνται μέσω των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις όλων των κλάδων της εγχώριας οικονομικής δραστηριότητας

Μοιράσου το άρθρο!