Οικονομία

28/02/2012 - 12:24

H καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας...Πατατάκια με αλάτι Μυτιλήνης!

yle="text-align:justify;">Μια πρωτότυπη ιδέα της εταιρείας «Τσακίρης» διαφημίζει δωρεάν τη Μυτιλήνη

Μια πρώτης τάξεως διαφήμιση για τη Μυτιλήνη και το αλάτι της είναι τα νέα πατατάκια της εταιρείας «Τσακίρης» με θαλασσινό αλάτι Μυτιλήνης. Τα πατατάκια κυκλοφορούν μόλις ένα μήνα τώρα και όπως αναγράφεται και στη συσκευασία τους, περιέχουν αλάτι από τις αλυκές της Μυτιλήνης και πιο συγκεκριμένα από αυτές της Καλλονής.

Το θαλασσινό αλάτι προέρχεται από τον κόλπο της Καλλονής, όμως δεν επεξεργάζεται στο νησί. Πάει στη Δράμα, όπου οι υπεύθυνοι της εταιρείας κάνουν όλες τις απαραίτητες διεργασίες για να το χρησιμοποιήσουν στα τσιπς τους, σύμφωνα με την κ. Τζοάννα Κορωνιά, διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρείας «Τσακίρης».
Όπως είπε στο «Ε» η κ. Κορωνιά, η ιδέα να χρησιμοποιηθεί το θαλασσινό αλάτι Μυτιλήνης στα νέα πατατάκια προέκυψε μια και η Λέσβος είναι μια από τις δύο σημαντικές περιοχές στην Ελλάδα, μαζί με το Μεσολόγγι, που παράγουν το συγκεκριμένο προϊόν και η εταιρεία τελικώς επέλεξε το αλάτι της Λέσβου γιατί η νέα σειρά γεύσεων που κυκλοφορεί έχει να κάνει με νησιά της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, εκτός από τα πατατάκια με θαλασσινό αλάτι Μυτιλήνης, κυκλοφορούν και εκείνα με γραβιέρα Κρήτης, με μυρωδικά Αιγαίου, αλλά και με ψητά λαχανικά από τα Επτάνησα.

Και φωτογραφία του Μόλυβου
Όσο αφορά στα πατατάκια με θαλασσινό αλάτι Μυτιλήνης, στο πίσω μέρος του πακέτου τους υπάρχει μια φωτογραφία από το λιμάνι του Μολύβου. Όπως μας εξήγησε η κ. Κορωνιά, επιλέχτηκε ο Μόλυβος ως μια από τις πιο αναγνωρίσιμες περιοχές του νησιού, αλλά και ως μια από τις πιο όμορφες. «Σίγουρα μέσα στον επόμενο μήνα θα γίνει και το διαφημιστικό σποτ. Δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει πού θα γυριστεί αυτό, δεν είναι απίθανο να επιλέξουμε και τη Μυτιλήνη όμως. Το ζητούμενο για μας είναι να βγαίνει ένα άρωμα Ελλάδας», δήλωσε η κ. Κορωνιά αναφορικά με τη δημιουργία διαφημιστικού σποτ για την προώθηση των συγκεκριμένων προϊόντων.

πηγη: ΕΜΠΡΟΣ

Μοιράσου το άρθρο!