Οικονομία

20/10/2023 - 17:28

Η μυτιληνιά φέτα κέρδισε τις εντυπώσεις στη Γερμανία

Η Βιομηχανία γάλακτος ΑΙΟΛΙΚΟΣ συμμετείχε στη διεθνή έκθεση Anuga

Η Βιομηχανία γάλακτος ΑΙΟΛΙΚΟΣ συμμετείχε στη διεθνή έκθεση Anuga , μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εκθέσεις τροφίμων που διεξάγεται στην Κολωνία της Γερμανίας.

Η εταιρεία δίνει το παρόν στην εν λόγω έκθεση με δικά της έξοδα και μέσω της φέτας φέρνει σε επαφή χιλιάδες επισκέπτες, από όλο τον κόσμο, με το νησί της Λέσβου και τα προϊόντα του.

Η μυτιληνιά φέτα ΑΙΟΛΙΚΟΣ κέρδισε τις εντυπώσεις εκατοντάδων ενδιαφερομένων για την ηπία γεύση της και τα ξεχωριστά αρώματα που της προσδίδει η βασική πρώτη ύλη ΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ.


Το τυροκομείο Αιολικός, όντας
 προσανατολισμένο στις εξαγωγές , ολοκληρώνει μια επένδυση 4.300.000 ευρώ του ΜΕΤΡΟΥ 4.2.1 με ιδιαίτερη έμφαση στην συσκευασία της φέτας καθώς και στη βελτίωση της τεχνολογίας παραγωγής, προκειμένου να δοθεί προστιθέμενη αξία στο προϊόν και να γίνει πιο ελκυστικό στις αγορές του εξωτερικού .



Ο τζίρος του τυροκομείου το 2022 ανήλθε στα 6.700.000 ευρώ,  μόνο από τις πωλήσεις φέτας , με το μεγαλύτερο όγκο των πωλήσεων να καταλήγει στις αγορές του εξωτερικού όπως Ιταλία, Γερμάνια, Κύπρος, Ισραήλ, Αμερική , Νορβηγία , Αυστραλία και Αγγλία.

δσ

 

5

Μοιράσου το άρθρο!