Οικονομία

11/10/2010 - 19:50

Ούζο Πλωμάρι τώρα και σε μπουκάλι 500 ml

Σε ένα σημαντικό βήμα για να ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις της αγοράς και τις νέες καταναλωτικές συνήθειες προχωράει η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης λανσάροντας το γνωστό ομώνυμο ούζο με τη μοναδική γεύση και το περίφημο άρωμα σε νέα συσκευασία των 500 ml.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα συσκευασία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου είναι μοναδική στην αγορά και έρχεται να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για μικρότερες συσκευασίες. Τον τελευταίο κυρίως χρόνο, οι καταναλωτές έχουν προσαρμόσει τις αγοραστικές τους ανάγκες στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά και πλέον αναζητούν πρακτικές συσκευασίες.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτη 500ml ανταποκρίνεται στη σύγχρονη τάση για διασκέδαση που θέλει τον κόσμο να περνάει περισσότερες ώρες στο σπίτι παρέα με φίλους. Eίναι η ιδανική ποσότητα για να απολαύσουμε με την παρέα μας και με τη συνοδεία απλών ουζομεζέδων. Ζεστό ψωμί, ελιές, ντομάτα και τυρί συνοδεύουν υπέροχα το ούζο και τις συζητήσεις γύρω από το τραπέζι.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου είναι 100% απόσταγμα και παρασκευάζεται στο Πλωμάρι της Λέσβου σε μία από τις μεγαλύτερες αμιγώς ελληνικές ποτοποιίες, με ιστορία 115 ετών στην παραγωγή ούζου.

Η παραδοσιακή γεύση, το μοναδικό άρωμα και τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά είναι αποτέλεσμα του παραδοσιακού τρόπου απόσταξης και παραγωγής που ακολουθείται καθώς και της χρήσης των εξαιρετικών συστατικών που προσφέρει η Λέσβος. Ο γλυκάνισος και ο μάραθος που χρησιμοποιεί η ποτοποϊία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης για την παραγωγή του αποστάγματος είναι ανώτερης ποιότητας και προέρχονται από τα ιδιόκτητα κτήματά της στο Λισβόρι της Λέσβου, ενώ ο ποταμός Σεδούντας δίνει στο ούζο το κρυστάλλινο νερό του.

Η νέα συσκευασία των 500ml διατίθεται στα σούπερ μάρκετς

 

Μοιράσου το άρθρο!