Οικονομία

09/06/2013 - 06:46

Πάνω από 110 εκθέτες στην expoAEGEAN 2013 - Από 14 έως 17 Ιουνίου στην μαρίνα Μυτιλήνης

style="text-align: justify;">Η πρώτη μεγάλη εμπορική, τουριστική και πολιτιστική έκθεση ξεκινάει σε λίγες μέρες στη μαρίνα Μυτιλήνης  (14 έως 17 Ιουνίου) , με συμμετοχή  επιχειρήσεων και φορέων από την Ελλάδα και την Τουρκία. Εδώ και λίγες μέρες έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στη μαρίνα Μυτιλήνης και στήνονται τα περίπτερα.
 
Ο υπεύθυνος της Έκθεσης και διευθύνων σύμβουλος της «Ηχώ Α.Ε.», κ. Δημήτρης Τσαμουράς, μιλώντας στο Lesvosnews.net  σημείωσε ότι ο αριθμός των συμμετοχών έχει ξεπεράσει τον αρχικό στόχο και περισσότεροι από 110 εκθέτες θα συμμετέχουν στην έκθεση. Μάλιστα προσπαθεί να ικανοποιήσει τo αίτημα για ακόμη 10 συμμετοχές από επιχειρήσεις και ως εκ τούτου γίνονται προσπάθειες να στηθούν επιπλέον περίπτερα. 
 
Αξίζει να τονιστεί ότι ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Τουρκίας, η TÜRSAB, έχει κλείσει  περίπτερο στην εκδήλωση και το 1/3 των περιπτέρων το έχουν κλείσει επιχειρήσεις και φορείς  από την Τουρκία. 
 
Στόχος της έκθεσης είναι η παρουσίαση και προβολή επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, αποσκοπώντας στην αγαστή συνεργασία μεταξύ των νησιών του Βορείου Αιγαίου, της Βόρειας Ελλάδας και των παραλίων της Τουρκίας, ώστε η οικονομική κρίση να γίνει το εφαλτήριο ευκαιριών για την τόνωση της Ελληνικής αγοράς και τη δημιουργία προϋποθέσεων για εποικοδομητική συνεργασία με τους γείτονες Τούρκους.
 
Το εισιτήριο εισόδου στην έκθεση «Expo-Aegean 2013» θα είναι τέσσερα ευρώ, ενώ το εισιτήριο για τους πολυτέκνους είναι τρία ευρώ επιδεικνύοντας την κάρτα τους κατά την είσοδό τους. Τα μικρά παιδιά, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και οι συνοδοί τους θα εισέρχονται δωρεάν. Το εισιτήριο των τεσσάρων ευρώ θα ισχύει και για τις μεγάλες συναυλίες που θα γίνουν μέσα στο χώρο της μαρίνας Μυτιλήνης. Αναλυτικά  εδώ    το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
 
 Επίσης ο  κος Τσαμουράς μας ενημέρωσε ότι η «Ηχώ Α.Ε.» προγραμματίζει νέα έκθεση στην Τουρκία, στην οποία θα συμμετέχουν Έλληνες επιχειρηματίες. Η Έκθεση πρόκειται να γίνει είτε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ή την άνοιξη του 2014.

Μοιράσου το άρθρο!