Οικονομία

30/12/2020 - 12:51

Πληρωμές δακοκτονίας, μαθητικά δρομολόγια, προμηθευτές κτλ στην εκπνοή του χρόνου

Αύριο ολοκληρώνονται οι πληρωμές του τελευταίου διμήνου της Π. Β.Α , συνολικού ποσού 5.060.807 ευρώ για το σύνολο των Π.Ε.

Πιο συγκεκριμένα πληρώθηκαν ή θα πληρωθούν μέχρι και αύριο για τον μήνα Δεκέμβριο 3.240.593,73  και αφορούν δαπάνες Δακοκτονίας (387.048), μαθητικών  δρομολογίων  (607.900), έργων, προμηθευτών, υπηρεσιών, προγραμματικές συμβάσεις κ.λ.π, ενώ για τον μήνα Νοέμβριο πληρώθηκαν  1.820.213,27 ευρώ.

 «Η Περιφερειακή Αρχή από κοινού με  τους  εργαζόμενους στην Περιφέρεια και ειδικά στις οικονομικές υπηρεσίες, εντός διμήνου με υπαρκτό lockdown, τηλε-εργασία και άδειες υπαλλήλων ειδικού σκοπού,  δώσαμε μια μάχη με το χρόνο προκειμένου να διοχετευθούν στην τοπική αγορά  όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα σε αυτές τις ιδιαίτερα  δύσκολες οικονομικές συγκυρίες για τους κατοίκους των νησιών μας.

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής: Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους  εργαζόμενους, ιδιαιτέρως δε  τους εργαζόμενους  στην οικονομική υπηρεσία μας, που για  άλλη μια φορά  συμμερίστηκαν την έγνοια μας να εκταμιευθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και λειτουργώντας με  ενσυναίσθηση, εργάστηκαν εντατικά – αν και δεν όφειλαν-, προκειμένου να δώσουμε μια ανάσα στην πολλαπλά πληττόμενη  τοπική οικονομία των νησιών μας. Ελπίζοντας σε μια καλύτερη χρονιά για όλους, ευχόμαστε Υγεία και Καλή Πρωτοχρονιά!!»   

 

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής 

 η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης 

Οικονομικών και Πολιτισμού 

Αναστασία Αντωνέλλη

Μοιράσου το άρθρο!