Οικονομία

28/09/2010 - 10:36

Στην τουρκική αγορά τα προϊόντα της Λέσβου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΟ ΑΝΕΓΡΑΨΑΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ !!!!!   ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ...  ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !!!!!

Σημαντική προβολή των προϊόντων της Λέσβου έγινε το περασμένο Σάββατο στην τουρκική αγορά με τη συμμετοχή της επιχείρησης «Buy Lesvoς» στη «γιορτή εθνοτήτων» που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Στρατηγείου του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη.

Δεκάδες κιλά ονομαστά λεσβιακά προϊόντα σε ένα καλαίσθητο περίπτερο που επίσης στήθηκε με τη φροντίδα της επιχείρησης, δειγματίστηκαν σε περίπου 6.500 επισκέπτες, εργαζόμενους στη στρατιωτική βάση και στα μέλη των οικογενειών τους, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τα προϊόντα της λεσβιακής γης. Στο σύνολο τους οι επισκέπτες κατέκλυσαν το περίπτερο του «Buy Lesvos».

Στο περιθώριο της γιορτής των εθνοτήτων οι επιχειρηματίες – ιδιοκτήτες της επιχείρησης «Buy Lesvos» Στρατής Καραμπάσης και Μαρία Χαδεμένου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με οικονομικούς και κοινωνικούς παράγοντες της τουρκικής μεγαλούπολης ενώ ιδιαίτερη συνάντηση είχαν με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηριακού Ομίλου της Σμύρνης, Εκρεμ Ντεμιρτάς με τον οποίο και συζήτησαν την προοπτική επέκτασης της ιδέας του «Buy Lesvos» στην αγορά της Σμύρνης αλλά και τη διοργάνωση μιας μεγάλης έκθεσης Λεσβιακών προϊόντων στη Σμύρνη τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Μοιράσου το άρθρο!