Οικονομία

07/08/2011 - 23:38

Συνεχίζονται οι ετοιμασίες για την 14η Έκθεση Λέσβου

Διευρύνεται το ενδιαφέρον της τοπικής αγοράς για την 14η Έκθεση Λέσβου που θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι Μυτιλήνης 21-26 Σεπτεμβρίου.

Η εξοικονόμηση ενέργειας, οι ανακαινίσεις χώρων με οικονομικές λύσεις αλλά και τα προϊόντα που θα περιέχει το καλάθι της Περιφέρειας σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις που θα πλαισιωθούν αυξάνουν κατακόρυφα το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για να συμμετάσχουν.

Πολλές επιχειρήσεις διερευνούν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η κάθε μία στους χώρους της Έκθεσης για  να ενισχύσουν την εκθεσιακή τους παρουσία.

Η φετινή διαφημιστική καμπάνια της Έκθεσης θα διαφοροποιείται από τις προηγούμενες θέτοντας ερωτήματα προς καταναλωτές τα οποία θα απαντηθούν στη διάρκεια της Έκθεσης.

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα τονωθεί το ενδιαφέρον των καταναλωτών, θα συγκεκριμενοποιηθούν οι προσδοκίες τους και θα διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Να θυμίσουμε ότι 15.000 επισκέπτες που έχει καθιερωθεί να περνούν από την Έκθεση, ορισμένοι δε από αυτούς επαναλαμβάνουν την επίσκεψή τους, αποτελούν τον ευκολότερο τρόπο προώθησης, προβολής και δημοσιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της κάθε επιχείρησης του νησιού μας σε συνδυασμό με το μικρό χρόνο λειτουργίας της Έκθεσης.

Μοιράσου το άρθρο!