Οικονομία

18/11/2021 - 16:12

Tα προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής και ζυμαρικών του Βορείου Αιγαίου στην 17η ARTOZA

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για πρώτη φορά, στην διεθνή έκθεση αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής “17η ARTOZA”, που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο “Metropolitan Expo” της Αθήνας, από 12 έως 15 Νοεμβρίου 2021.  

Η “ARTOZA” παραδοσιακά αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση του κλάδου στη χώρα και φέτος μετά από απουσία δύο χρόνων λόγω πανδημίας, στηριζόμενη έμπρακτα από τις Ομοσπονδίες Αρτοποιών και Ζαχαροπλαστών Ελλάδος, επανήλθε με ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα, απευθυνόμενη κατά βάση σε επαγγελματίες. 

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, συμμετείχε με ένα ενιαίο περίπτερο 55 τ.μ., στο οποίο εκτέθηκαν ομαδικά, αλλά διακριτά, τα προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής και ζυμαρικών, από όλα τα νησιά των 3 Περιφερειακών Ενοτήτων.

Το περίπτερο της Π.Β.Α., τίμησαν με την παρουσία τους ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Βουλευτής Λέσβου Γιάννης Μπουρνούς, η Αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου Α. Ανδρεάδου,  ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Απόστολος Αλατζάς, μεγάλος αριθμός επαγγελματιών της εστίασης και της αγροδιατροφής, καθώς και πλήθος κόσμου – καταναλωτικό κοινό.

Την ικανοποίηση του για την συνολική παρουσία τη Περιφέρειας στην “17η ARTOZA” εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Η Περιφέρεια ευχαριστεί τους εθελοντές από τις νήσους Βορείου Αιγαίου (Παναγιώτης Αραπέκος, Αρτέμης Βουδούρης, Δημήτρης Βουδούρης, Χρυσάνθη Καλλονιάτη, Ευστρατία Καρυοφύλλη, Ευανθία Καφετζή, Περσεφόνη Κοντέλη, Άντζελα Κοντού, Άννα Κουνιάρη, Βασίλης Λόγγιος, Παναγιώτα Πλωμαρίτου, Φίλιππος Ρέμας, Νίκη Σερέτη & Βάσω Ψάνη) καθώς και τους χορηγούς της.

Μοιράσου το άρθρο!