Περιβάλλον

15/12/2019 - 09:00

Διασχίζοντας ελαιώνες, ποτάμια, ποικιλία δέντρων.... Σκάλα Συκαμιάς ο προορισμός

Αυτή την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, θα περπατήσουμε στην βορεια Λέσβο. Θα ξεκινήσουμε το περπάτημα από την Κλειώ με τα ωραία πετρόχτιστα σπίτια και περπατώντας σε μονοπάτια και αγροτικούς δρόμους θα περάσουμε απο τον Αγιο Βλάσιο,τους Αγίους Αναργύρους,την πηγή Κρύτζαλη και την Συκαμιά ,διασχίζοντας ελαιώνες ποταμάκια και μια μεγάλη ποικιλία από δένδρα και θάμνους, θα καταλήξουμε στη Σκάλα Συκαμιάς.

Η διαδρομή θα διαρκέσει περίπου 3 :30 ώρες και δεν είναι κυκλική. Τα παπούτσια πεζοπορίας είναι απαραίτητα ,όπως και ένα αδιάβροχο και το μπαστούνι μας για να αποφύγουμε τα γλυστρίματα . Το κλείσιμο της πεζοπορίας θα γίνει σε ταβέρνα της περιοχής.

 

 Η αναχώρηση με το pullman θα γίνει στις  09:00 από το My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης. Προτεραιότητα για τη μεταφορά με το pullman θα έχουν τα μέλη του συλλόγου  που παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας. Όσοι επιθυμούν να περπατήσουν για πρώτη ή δεύτερη φορά μαζί μας και δεν έχουν γραφτεί στο σύλλογο παρακαλούνται να μην χρησιμοποιήσουν την φόρμα δήλωσης και απλώς να επικοινωνήσουν με το 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης . Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά.

Πεζοπορικός Σύλλογος Ορειάς 

Μοιράσου το άρθρο!