Πολιτική

07/06/2022 - 17:14

13ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ - 53 σύνεδροι από τη Μυτιλήνη

Το τριήμερο 3-5 Ιουνίου Πραγματοποιήθηκε το 13ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Στο πιο μαζικό συνέδριο της ιστορίας της οργάνωσης συμμετείχαν 2393 σύνεδροι από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου συμμετείχε με 53 συνέδρους ενώ αρκετοί εξ αυτών προέρχονται από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης. 

Στο τριήμερο αυτό  πραγματοποιήθηκε πλήθος τοποθετήσεων και προτάσεων στις θεματικές ενότητες, όπου έγινε και απολογισμός της οργάνωσης με την ομιλία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Λέσβου Γεώργιου Στρατηγέλλη.

Οι διεργασίες ολοκληρώθηκαν με την εκλογική διαδικασία στο όργανο της Κεντρικής Επιτροπής και το όργανο της Πολιτικής Επιτροπής.

Εκεί είχαμε την χαρά να εκλεχθούν:

στην Πολιτική Επιτροπή ο Μαμουλής Κώστας και ο Τσιαγκλιώτης Κώστας που διετέλεσε στο παρελθόν Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης.

Στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ:

Ο Προκόπης Σαρρής, 

Η Φλώρα Μαλασίδη,

Ο Γρηγόρης Μπεκατώρος,

Ο Κώστας Κουρτέλης,

Ο Κώστας Τσούλος,

Ο Νίκος Αβούρης.

Εκ των οποίων όλοι τους εκτός του Προκόπη Σαρρή ήταν Γραμματείς της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης.

Με την εκλογή των εκπροσώπων μας στην ΠΕ και την ΚΕ αποδεικνύεται ξεκάθαρα η μεγάλη ιστορία της οργάνωσης μας και η δημιουργία στελεχών όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης ολοκληρώθηκε η θητεία του Ανδρέα Καρασαρίνη στην ΠΕ του Κόμματος ως εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ και πλέον έχει αναλάβει Γραμματέας της Γραμματείας Αγροτικών φορέων. Ενώ Γραμματέας Ψηφιακού Μετασχηματισμού έχει οριστεί ο Κώστας Μαμουλής.

Η εκπροσώπηση της Λέσβου στα όργανα του κόμματος ολοκληρώνεται με την συμμετοχή της Χριστίνας Νιάνια στην ΠΕ η οποία εκλέχθηκε από τις αρχαιρεσίες του Συνεδρίου της ΝΔ πριν έναν μήνα.

Ως Νομαρχιακή Επιτροπή σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία!

Είμαστε σίγουροι ότι θα μας εκπροσωπήσετε επάξια!

Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου μεγαλώνει!

 

Ο Πρόεδρος της ΝΕ Στρατηγέλλης Γεώργιος.

--------

Δείτε το βίντεο 

Ομιλία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Λέσβου Γεώργιου Στρατηγέλλη στο 13ο Συνέδριο

Μοιράσου το άρθρο!