Πολιτική

02/11/2015 - 21:30

3η συνάντηση Πολιτικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ Λέσβου με θέμα την οικονομία

Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου πραγματοποίησε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 την 3η συνάντηση Πολιτικού Σχεδιασμού, με θεματικό άξονα την οικονομία και τις φορολογικές πολιτικές που περικλείουν τις δραστηριότητες του κράτους μας. Μέσα  από την ιστορική αναδρομή αναλύθηκαν έννοιες της οικονομικής πολιτικής που ακούμε καθημερινά, όπως: «χρέος», «έλλειμμα», «πρωτογενές πλεόνασμα» προκειμένου να συζητηθούν σε βάθος και να γίνουν κατανοητές οι βαρύτατες επιβαρύνσεις που επιβάλλονται μέσω των νέων μέτρων της Κυβέρνησης.  

Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου και Λογιστής-Φοροτεχνικός, Χατζηδιάκος Δημήτρης ενώ στο πάνελ συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου και Γεωγράφος, Παναγιώτης Αγουρόγιαννης. Η συζήτηση ανέδειξε πλούσια επιχειρηματολογία εστιασμένη στις τοπικές συνθήκες. Τα αποτελέσματα αυτής, οι προτάσεις και οι δράσεις για την οικονομία και τη φορολογία θα αποσταλούν στην Κεντρική Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ, με την προοπτική να ενημερωθούν οι οργανώσεις της Νεολαίας μας σε Πανελλαδικό επίπεδο και να κατατεθούν στους αρμόδιους τομείς της Νέας Δημοκρατίας και στα ΜΜΕ.

Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου θα συνεχίζει δυναμικά να ενημερώνει τον κόσμο για όλα τα προβλήματα και θα είναι παρούσα στη πρώτη γραμμή για τη λύση αυτών με προτάσεις δομημένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες.

Μοιράσου το άρθρο!