Πολιτική

11/09/2019 - 14:28

Αγιασμός στα σχολεία παρουσία του Δημάρχου Μυτιλήνης

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, παρέστη σήμερα το πρωί στην καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης και στο Λύκειο – Γυμνάσιο Παμφίλων, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Κατσαβέλλη.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά ,επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: 

«Η εκπαιδευτική διαδικασία ξεκινά ομαλά και για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος Μυτιλήνης θα βρίσκεται κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα, στο σπουδαίο, πραγματικά, έργο που επιτελεί, συνοδοιπόρος στην προσπάθεια κάλυψης των αυξημένων  αναγκών που υπάρχουν. Τα παιδιά είναι η ελπίδα και το μέλλον. Γι’ αυτό, η εκπαίδευσή τους είναι από τις πρώτες προτεραιότητές μας ως γονείς και φυσικά ως Αυτοδιοικητικοί. Δεν  πρέπει να ξεχνάμε ότι,  η παιδεία αποκτά νόημα, όταν από κοινού γνώσεις και δεξιότητες διαμορφώνουν νέους και νέους με ήθος και δημοκρατική αντίληψη, υπεύθυνους και άξιους πολίτες στην κοινωνία».

Τόσο ο Διευθυντής του 5ου Δημοτικού Αντώνης Βλαχονικολός, όσο και οι Διευθυντές του Λυκείου Χρήστος Συναχείρης και του Γυμνασίου Παμφίλων Δημήτρης Ζουρέλλης, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για την παρουσία τους, τονίζοντας ότι θα υπάρξει συστηματική και γόνιμη συνεργασία, προς όφελος, πάντα, της εκπαιδευτικής κοινότητας. 

Μοιράσου το άρθρο!