Πολιτική

21/02/2012 - 13:34

Αγιασώτικο Καρναβάλι 2012

Το διήμερο Κυριακής και Καθαρής Δευτέρας ο Πολιτιστικός Καρναβαλικός Σύλλογος Αγιάσου «Ο ΣΑΤΥΡΟΣ» οργανώνει τις εξής εκδηλώσεις:

ΑΓΙΑΣΟΣ Κυριακή, 26-2-2012, 3 μ.μ., στην Πλατεία Αγοράς:

Η Στρατούλα Μητσιώνη-Τσοκάρου με όμιλο μασκαρεμένων γυναικών θα παρουσιάσουν τα αδιάντρουπα παραδοσιακά τριψίματα και θα εκφωνήσουν στίχους επικαιρότητας με θέμα "Της εποχής καμώματα". Τους στίχους θα εκφωνήσουν οι Κατερίνα Γούναρη και Ηλίας Δ. Χατζέλλης.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Βερδούκας και ο Παναγιώτης Λαλάς θα παρουσιάσουν το θέμα «Μπατάραμι…» και οι παλαίμαχοι καρνάβαλοι Βασίλης Τινέλης και Θανάσης Καπάτος θα κλείσουν το πρόγραμμα με το συγκρότημα «Δημοσιογράφος».

Στον κόσμο θα διανέμεται δωρεάν ρυζόγαλο.

ΑΓΙΑΣΟΣ Καθαρή Δευτέρα, 27-2-2012, 3 μ.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου:

Θα εμφανιστούν τα συγκροτήματα:

1)«Υπάρχει και φιλότιμο» (σάτιρα Δημήτρη Τζανή, που θα εκφωνήσουν οι Ευστράτιος Β. Τοπαλής, Δημήτρης Ψαρρός, Παναγιώτης Βασλάς, Αχιλλέας Μπουρλής, Κατερίνα Γούναρη, Χρήστος Κουφέλος, Μαρία Μαγλογιάννη, Δημήτρης Πουδαράς, Αντώνης Λαλάς, Ηλίας Δ. Χατζέλλης και

2) «Λάμα- Ελλάδα ώρα μηδέν» (σάτιρα Γιώργου Παπάνη, που θα εκφωνήσουν οι Χρήστος Γεωργαντής και Παναγιώτης Δ. Κορομηλάς).

Τα σκηνικά και των δυο συγκροτημάτων έφτιαξαν οι Γρηγόρης Μακαρώνης, Στρατής Β. Τοπαλής, Γιώργος Λεβέντης, Μαρίνος Κορομηλάς, Δημήτρης Ψαρρός, Χρήστος Κουφέλος, Δούκας Γουγουτάς, Γραμέλλης Σταύρος, Ιωάννης Κ. Χατζέλλης, Ιωάννης Α. Λάσκαρης, Ευστράτιος Γριμανέλλης, Ταξιάρχης Καρέτος).

Δείτε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις  στην Αγιάσο τα τελευταία 25  χρόνια

[slideshow]

-----------------------------------

Διαβάστε επίσης για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου το Σαββάτο  25/02/2012 :

 Καρναβαλική επιθεώρηση: Άρμιγι τσι κούριβγι

Μοιράσου το άρθρο!