Πολιτική

30/06/2023 - 23:04

Αγωνία στο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για την ήττα στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Έκδηλη είναι η αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση τον Οκτώβριο με τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Λίγες ημέρες μετά την απώλεια της Βουλευτίκης έδρας στο νησί μας και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να μην κάνει καμία αναφορά σ' αυτό το θέμα... με ανακοίνωση του προσπαθεί να βάλει φρένο στις διαρροές με φόντο τις εκλογές του Οκτωβρίου. Προκαλεί απορίες βεβαίως ότι η σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για "ατομικές αποφάσεις και πρακτικές" που δεν βοηθάνε.... Μια ανακοίνωση που αποδεικνύει ότι και στη Λέσβο τα στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ έχουν θέση μάχη για την επόμενη ημέρα που όπως όλα δείχνουν θα είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς οι απώλειες είναι πλέον σε δρόμο χωρίς επιστροφή....

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές :

Μετά την ήττα των προσφάτων εκλογών, αλλά και μετά την χθεσινή δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, είναι προφανές ότι συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ και η οργάνωση μας στη Λέσβο, βρίσκονται σε μια διαδικασία αποτίμησης της μέχρι τώρα πορείας αλλά και συζήτησης για την επόμενη μέρα.

Πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα της κοινωνίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ θα πορευτεί, όπως έκανε πάντα, μέσω συλλογικών αποφάσεων των οργάνων του κόμματος, με τη συμμετοχή των μελών και των στελεχών μας στη Λέσβο, τόσο για την αποτίμηση των εθνικών εκλογών, τόσο για τις επιλογές και τις προτάσεις μας για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ατομικές αποφάσεις και πρακτικές, δεν βοηθάνε καθόλου σε αυτό που έχει σήμερα ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.

Τυχόν συνεργασίες με αυτοδιοικητικά σχήματα ή προτάσεις υποψηφίων θα αποφασιστούν το επόμενο διάστημα, με συγκεκριμένο πλαίσιο το οποίο θα εκφράζει τις πολιτικές και προγραμματικές μας θέσεις για τους Δήμους και την Περιφέρεια στη Λέσβο» αναφέρει σε δελτίο Τύπου η Νομαρχιακή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

 

----

Σημείωση: Λέτε να ενόχλησε η συμπόρευση του Στρατή Ζαφείρη με τον Κώστα Μουτζούρη; 

Μοιράσου το άρθρο!