Πολιτική

11/12/2018 - 18:24

Ακροδεξιά «σκόνη» στην παρουσίαση του Π. Ζαφειρίου...

yle="text-align: justify;">Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε χθες 10/12/2018 η πρώτη  παρουσίαση του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Μυτιλήνης ( ή Λέσβου αν δεν σπάσει ο νυν Δήμος Λέσβου)  Παναγιώτη Ζαφειρίου με την ονομασία «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ».


Ο κ. Ζαφειρίου παρουσίασε την κίνησή του ως μια πλήρως αδέσμευτη πολιτική κίνηση. Αναφέρθηκε και στη δική πολιτική διαδρομή προβάλλοντας ως πλεονέκτημα τις πολλές συμμετοχές τους σε δημοτικούς συνδυασμούς διαφόρων αποχρώσεων.  Τόνισε χαρακτηριστικά:  «Ξέρετε πού ανήκω όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πι- στεύω ότι η Αυτοδιοίκηση δεν έχει χρώματα και το έχω αποδείξει. Συμμετείχα στις Δημοτικές Αρχές του Νότη Παναγιώτου, του Θεόδωρου Χοχλάκα, του Άρη Χατζηκομνηνού και του Δημήτρη Βουνάτσου, χωρίς ταμπέλες. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και δεσμεύομαι ότι θα αλλάξου- με τα πάντα για το καλό όλων μας και των παιδιών μας».


Όμως ο κ. Ζαφειρίου κάτι δεν πρόσεξε... ενώ ο ίδιος προσπαθούσε να δείξει ότι μια αδέσμευτη πολιτική κίνηση... δεν πρόσεξε την ακροδεξιά «σκόνη» που υπήρχε γύρω του... Γνωστό στέλεχος της Χρυσής Αυγής στη Μυτιλήνη ο οποίος παλαιότερα συμμετείχε σε " Τάγμα εφόδου" της οργάνωσης. Άλλος που έχει αυτοαποκληθεί  ως "εθνικοσοσιαλιστής". Επίσης δεν έλειψε και ο λάτρης του ρατσιστικού όρου "λαθρομετανάστης".  Όλοι  αυτοί έδωσαν το παρών χθες το απόγευμα και όπως δείχνουν τα πράγματα αποτελούν μέρος του περιβάλλοντος του κ. Ζαφειρίου. Γιατί όπως και να το κάνουμε και η ελάχιστη «σκόνη» μπορεί να χαλάσει το σκηνικό...


Βέβαια ο ίδιος ως έξυπνος πολιτικός που είναι απέφυγε τις κακοτοπιές και μόνο αιχμές άφησε για την παραχώρηση του Καρά Τεπέ στους πρόσφυγες-μετανάστες χωρίς να κατονομάσει το συγκεκριμένο ακίνητο του Δήμου Λέσβου.


Ακόμη πιο έξυπνα είναι τα τοπικά ΜΜΕ που δεν είδαν τη «σκόνη» προσδοκώντας διαφήμιση...


Σε δελτίο τύπου ο συνδυασμός αναφέρει:  «Σκοποί του συνδυασμού είναι η ανάδειξη των βασικότερων προβλημάτων της Λέσβου, τα οποία αποτελούν καθημερινή έγνοια των πολιτών της, καθώς και η εφαρμογή δημιουργικών λύσεων, με καίριες παρεμβάσεις στα κέντρα λήψεων των αποφάσεων. Ο παραπάνω συνδυασμός καλεί σε εγρήγορση κάθε ενεργό πολίτη του τόπου μας, προκειμένου να αναδειχτεί ο ίδιος σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων και των καινοτομιών, που θα πραγματωθούν με στόχο την βελτίωση της καθημερινής του ζωής.»

Μοιράσου το άρθρο!