Πολιτική

28/03/2013 - 14:59

Αλλαγές στο Δήμο Λέσβου - Τώρα θα έχουμε και Μαρινάτο...!!!

Αλλαγές στο Δήμο Λέσβο- Τώρα θα έχουμε και Μαρινάτο...!!!

Ο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

  •  O κ. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ επί των θεμάτων  της Δημοτικής Ενότητας Λουτρόπολης Θερμής και των Δημοτικών Κοινοτήτων Μόριας και Παμφίλων, καθώς και των Τοπικών Κοινοτήτων Αφάλωνος και Παναγιούδας.
  • Η υπογραφή βεβαιώσεων μονίμου κατοικίας των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας θα πραγματοποιείται από τους Αντιδημάρχους Δήμου Λέσβου κ. Νικόλαο Κατράνη και κ. Ηλία Κουνιαρέλλη.Η τέλεση των Πολιτικών Γάμων στη  Δημοτική Ενότητα Μυτιλήνης θα πραγματοποιούνται από τον Αντιδήμαρχο Λέσβου κ. Νικόλαο Κατρανη.
  • Oρίζει Αντιδήμαρχο  τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Δημήτριο Ζαφειριού του Ευάγγελου  στην Δημοτική Ενότητα Καλλονής.
  • Ορίζει Αντιδήμαρχο τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Γεώργιο Κυριαζή του Περικλή  στις Δημοτικές Ενότητες Αγίας Παρασκευής και Μανταμάδου. Επίσης αναθέτει την τέλεση πολιτικών γάμων  της Δημοτικής Ενότητας  Λουτρόπολης Θερμής στο ως άνω αναφερόμενο Αντιδήμαρχο.
  • Η  αίτηση παραίτησης του  Αντιδημάρχου Δημοτικής   Ενότητας   Καλλονής   κ. Ευάγγελου Γιαβαση του Εμμανουήλ γίνεται αποδεκτή από τον Δήμαρχο Λέσβου.



 

Μοιράσου το άρθρο!